Instagram joseflneInstagram joseflneInstagram joseflneInstagram joseflneInstagram joseflneInstagram joseflneInstagram joseflne

Varmluftsborste <3

Innehåller affiliate-länkar

För någon vecka sedan köpte jag mitt livs första varmluftsborste... säger bara W O W !


Jag ramlade över ett blogginlägg där det förklarades vad en varmluftsborste är och vad den används till. Jag har långt och tjockt hår är trött på att behöva både föna och styla med plattång och lägga ner massor tid och samtidigt utsätta mitt hår för dubbelt slitage. Tänkte att med en varmluftsborste verkar det som att det är enkelt att få till det där perfekta svallet som jag har så svårt att få till med platt- eller locktång. Så efter kort betänketid klickade jag hem en varmluftsborste från Babyliss på nätet. Jag hittade min hos lyko, och ni kan köpa den jag har HÄR eller HÄR (de verkar ta slut på lagret fort i flera butiker).

Den här varmluftsborsten har seriöst förändrat mitt liv, jag är inte längre en person som är beroende av min plattång. Mitt hår mår så bra och ser så naturligt glammigt ut med detta drömverktyg! Rekommenderar ALLA att investera i en varmluftsborste. De är inte heller speciellt dyra, min kostade 449kr.

På bilderna nedan ser ni hur jag brukar forma mitt hår med borsten (i en väldigt dammig spegel). Jag funderar på att göra en video eller ett fotokollage på hur jag använder varmluftstången, skulle ni vilja det?

Xxx

Josefine

  • Beauty

Gillar

Kommentarer

linnearosengren
linnearosengren,
Men åh så fint! Jag vill också gärna ha en video! 😊
nouw.com/linnearosengren
Emma Engström
Emma Engström,
Vore ju såå kul att testa! 😃
nouw.com/emmaengstrom
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229