Instagram joseflneInstagram joseflneInstagram joseflneInstagram joseflneInstagram joseflneInstagram joseflneInstagram joseflne

Träningsrutiner under sommaren

Jag har svårt att få till rutiner under sommaren. Det händer så mycket spontant och vädret är oförutsägbart. Vill inte vara inne på gymmet när det är varmt och soligt ute. Och när det är extremt varmt som det varit de senaste dagarna är det omöjligt att springa utomhus på dagarna.

Jag brukar försöka träna tidigt på morgonen eller på kvällen. Oftast är det iallafall lite svalare då. Min favoritträning under sommaren är löpning, promenader och utomhusgym. Jag brukar springa ca 3 gånger i veckan och promenera 2 gånger i veckan. Under löpningen och promenaderna stannar jag alltid på utomhusgym och gör lite mage, rygg och benövningar.
Ett måste under sommarträningen är sköna träningskläder som andas mycket. Mina favoriter just nu är den här sport-bhn och kompressionstightsen från Gavelo. De sitter lagom tight och håller allt på plats utan att kännas för tighta på kroppen.
Hur ser era träningsrutiner ut under sommaren?

x

josefine

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229