Instagram joseflneInstagram joseflneInstagram joseflneInstagram joseflneInstagram joseflneInstagram joseflneInstagram joseflne

Svensk sommar och magiska sonedgångar

Jag hade planerat att ta all min semester utomlands i år, men efter strul att få det att klicka med folks semestrar och viljor så bestämde jag mig för att ta en vecka semester i Motala med min familj. I början var jag rastlös och ville inget hellre än att boka ett tåg hem till Stockholm, men efter ett par dagar mådde jag så bra och kände ett lugn i kroppen som jag inte känt på länge. Det var så skönt att ligga på stranden och bada i Vättern där det var 26 grader i vattnet tillsammans med min familj som jag träffar för sällan.

Gick utan smink och fixat hår varje dag - hur skönt?

På kvällarna åkte vi till stranden där vi hade picknick och kvällsbadade till solnedgången. Det var länge sedan jag såg solnedgången på en strand i Sverige och jag hade glömt hur MAGISKA solnedgångar vi faktiskt har här hemma.

En gång under min vecka hemma så gick jag ut på kvällen, vilket var så ovärt. Det enda jag känner efter att gå ut och träffa gamla spöken är att jag är så glad att jag kom därifrån och över de människor jag valt att ha i mitt liv. Hade jag inte lämnat den staden hade jag inte mött alla fantastiska människor jag har nära nu och jag hade inte alls haft samma möjligheter att utvecklas och jobba med mig själv. Tyvärr har många som blivit kvar där, inte förändrats alls. De är kvar i ett beteende och livsmönster som de hade när de var tonåringar. Väldigt mycket falskhet, avundsjuka, otrohet och skitsnack lever kvar i den staden. Folk tycks hitta på saker och tro på sina egna lögner, men jag antar att det är så i de flesta småstäder. Anyways - det var så härligt att vara hemma ändå, och varje minut jag fick spendera med min familj var guld värd!

Dessa dagar och kvällar ihop med min familj var verkligen vad jag behövde. Jag har kört på i full fart utan någon tid för vila i månader nu och att få komma hem, bli ompysslad och få varva ner var så välbehövligt. Jag är i ett så skönt mode nu och känner mig redo för hösten, fylld av energi för mitt jobb och mina egna projekt. Ser så mycket fram emot allt spännande som ska ske under hösten och vintern.

Xxx

Josefine

Gillar

Kommentarer

L
L,
Vad fin du är, kul att du kommit igång med bloggen igen 😊
sarahceciliacollin
sarahceciliacollin,
Wow vad snygg du är!
nouw.com/sarahceciliacollin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229