Instagram joseflneInstagram joseflneInstagram joseflneInstagram joseflneInstagram joseflneInstagram joseflneInstagram joseflne

Rättegång och splittrade tankar

God morgon fina!

Idag känner jag mig verkligen splittrad. Jag ska på mitt livs första rättegång och det känns fruktansvärt skönt då jag längtat efter att få det här gjort länge. Samtidigt har jag inte varit på rättegång förr, plus att den jag vittnar mot verkligen inte är en trevlig person så det känns lite sådär. Så jag är verkligen splittrad mellan att vara taggad och nervös.

Har så mycket frågor kring detta. Kommer jag få prata mycket eller ingenting alls? Kommer de läsa upp mitt bevismaterial? Kommer personen jag vittnar emot ens att dyka upp? Har en känsla av att personen i fråga kanske inte dyker upp, men det återstår att se. Det känns iallafall skönt att vi är flera personer som vittnar och inte bara jag.

Jag vill inte gå ut för mycket med vad rättegången handlar om nu innan, men det är ingen big deal egentligen! Tänkte skriva ett inlägg om det lite senare och även göra en liten lista på varningstecken som berör ämnet, som jag fick lära mig the hard way.

Ha en fantastisk måndag <3


Xxx

Josefine


  • Daily

Gillar

Kommentarer

SimonAndersson
SimonAndersson,
Starkt av dig att vittna!
nouw.com/simonandersson
janielindahl
janielindahl,
Tufft av dig Josefine ❤️ Du är stark som vittnar, trots att det känns jobbigt! Var rädd om dig 💕
nouw.com/janielindahl
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229