Instagram joseflneInstagram joseflneInstagram joseflneInstagram joseflneInstagram joseflneInstagram joseflneInstagram joseflne

Min helg

God morgon,

Äntligen måndag, som jag sagt förut så känns det som en nystart varje vecka. Helgen var intensiv, jag hade mitt Toefl-test i lördags. Spenderade fredag kväll och natt åt att gå igenom gamla test och studier inför testet. Gick upp supertidigt och åkte till Kista på lördag morgon. Väl där fick jag fylla i massor blanketter innan jag satte igång med testet. Det var så svårt och stressigt. Jag spenderade ca 4,5 timmar på att göra det, sedan åkte jag hem och totaldäckade på soffan. Det var länge sedan jag utsatte min kropp och hjärna för en sådan prestation och det påminde mig mycket om när jag plugga på högskola, kände att jag saknar det lite, älskar att få pressa mig själv och känna att jag presterar och lär mig nya saker.

Söndag morgon vaknade jag upp och hade fått någon form av reaktion i mina ögon. Jag var röd och svullen på ögonlocken och i huden under ögonen. Det kliade och brände och jag hade svårt att blinka. Ringde sjukvårdsupplysningen och fick veta att det troligen var någon form av allergi eller stressreaktion. Fick springa till apoteket och köpa mild kortisonsalva... Efter det begav jag och mina galna ögon oss till gymmet och drog av ett riktigt pang-pass. Ibland får jag verkligen feeling och lyckas prestera över mina egna förväntningar på gymmet.

När jag skulle hem från gymmet beställde jag Wolt som levererades en stund efter att jag kommit hem. Det blev min favorit Sashimi från Medo sushi!

x

Josefine

Gillar

Kommentarer

janielindahl
janielindahl,
Men så läskigt med ögonen. Sån tur att det gick bra ändå! Kram till dig ❤️nouw.com/janielindahl
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229