Instagram joseflneInstagram joseflneInstagram joseflneInstagram joseflneInstagram joseflneInstagram joseflneInstagram joseflne

Los Angeles

Älsklingar! Nu tänkte jag berätta om min kommande flytt till Los Angeles, när jag flyttar dit, vad jag ska göra där och hur länge jag ska stanna där.

Jag har så länge jag kan minnas haft en längtan efter att få bo i LA och i vintras bestämde jag mig för att ta tag i saken och se över mina möjligheter att flytta dit. Jag har tänkt plugga mer och bygga på min examen med ett certifikat inom business och marketing och hittade ett program på UCLA som lät superspännande. Jag tog kontakt med organisationen Blueberry och har fått hjälp och stöd genom hela ansökningsprocessen. För några veckor sedan fick jag veta att jag blivit antagen och nu återstår det att söka visum och hitta boende.

Flygbiljetten är bokad i slutet av augusti och jag kommer att studera ett certifikat på 3 terminer vilket blir ungefär 9 månader. Efter mina avslutade studier har jag rätt att söka ett OTP-visum och stanna kvar och jobba i ett år i USA. Om jag trivs och hittar ett jobb så kommer jag självklart att ta den möjligheten!

Jag har även blivit utsedd till ambassadör för Blueberry och kommer att blogga och instagrama lite för dem under min tid i LA. Hur kul???


Nu behöver jag era bästa tips på Los Angeles! Jag har aldrig varit i LA och vill veta ALLT. Hit me up med era bästa tips på områden, restauranger, klubbar, hikeställen och mysiga aktiviteter!

x

josefine

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229