Instagram joseflneInstagram joseflneInstagram joseflneInstagram joseflneInstagram joseflneInstagram joseflneInstagram joseflne

Beautiful doors and camel

Innehåller affiliate-länkar

Bilder från fotografering igår

Hej!

Jag är precis hemkommen efter ett bodycombat-pass på gymmet. Jag är oftast dålig på att träna på måndagar, har en förmåga att vara extra lazy i början av veckan, så fick verkligen släpa mig till gymmet. Men det känns så skönt nu efter, så det var verkligen värt det!

När jag kom hem slängde jag ihop min favorit-smoothie som är gjord på hallon, banan och vatten. Försöker att alltid ha frusna bär och frukt i frysen så jag kan göra smoothie när mitt sötsug kickar in. När jag köper hem frukt så handlar jag alltid för mycket och glömmer att äta allt. Så när t.ex bananer börjar bi lite bruna så skär jag upp dem i skivor och lägger i påsar i frysen. Det funkar i stort sätt med all frukt och när man mixar frukten så kan man variera mängden vatten beroende på om man vill ha det rinnande som smoothie eller mer kompakt som glass. Ska slänga upp bild och mer exakt recept på det någon dag!

Nu ska jag ta en dusch innan jag hoppar ner i min pyjamas. Ha en fin kväll!

Xxx

Josefine


  • Daily

Gillar

Kommentarer

SimonAndersson
SimonAndersson,
joseflne
joseflne,
coconuttie
coconuttie,
Kjempefin er du! 😊 Håper du får en flott dag 😃
nouw.com/coconuttie
joseflne
joseflne,
Tack detsamma 😊 <3
nouw.com/joseflne
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229