Instagram joseflneInstagram joseflneInstagram joseflneInstagram joseflneInstagram joseflneInstagram joseflneInstagram joseflne

Andra augusti

Hej mina hjärtan

Jag är i Västerås just nu och är hund- och husvakt ute på landet. Ett hus för mig själv i sällskap av hund och natur. Har läst massor böcker, tagit långa skogspromenader och sprungit min första mil på över ett år. Jag har flyttat runt mellan vänner och familj på senaste och kommer snart att flytta ihop med ett gäng tjejer i LA, så jag insåg att det här nog är sista chansen jag har på länge att få vara ensam. Jag är en person som verkligen uppskattar vald ensamhet och älskar att få göra saker i min takt, därför har de här dagarna varit helt fantastiska.

Jag måste erkänna att jag var lite rädd över att jag skulle bli rastlös eller deppig av att vara för mig själv i en vecka, men det har verkligen varit raka motsatsen. Jag uppskattar det så mycket och känner att jag verkligen skulle vilja åka på en resa själv, men det får vänta till senare i livet. Idag är det exakt fyra veckor kvar tills jag flyttar till LA och jag är verkligen excited. Boendet är löst, visum är löst och packningen påbörjad - jag är så redo!

x

josefine

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229