Instagram joseflneInstagram joseflneInstagram joseflneInstagram joseflneInstagram joseflneInstagram joseflneInstagram joseflne

2018 part 3

Under den tredje och sista delen av mitt 2018 så var det sensommar. Jag spenderade en vecka i Motala med min familj, vi låg på stranden hela dagarna och grillade på kvällarna. Jag fick verkligen uppleva svensk sommar från sin bästa sida, det kändes lite som en throwback till barndomen där jag spenderade varje dag lekandes i trädgården på somrarna.

Jag var på stökig kräftskiva på Café Opera, spenderade för många kvällar på f12 terassen och Wall och hängde på uteserveringar så mycket jag kunde. Min familj kom till Stockholm, vi gick på fotboll och var på Gröna Lund. Det var fruktansvärt varmt, men jag ville inte bada i Stockholm (bortskämd som är uppvuxen vid Vättern). En vän som jag saknat visade sidor jag inte sett förut. Lärde mig att bara för att en person betyder mycket för mig, så betyder inte det att jag är viktig för den personen.

Hösten kom och jag registrerade mitt eget företag. Äntligen blev @joseflne någonting mer än bara en hobby.. Det var val, gick och röstade och kände en stor besvikelse över att Sverige inte lyckas bilda en regering. Vi hade 20 years anniversary med jobbet i Blå Hallen i Stockholms stadshus. En oförglömlig kväll ihop med mina fantastiska kollegor som slutade på Mcdonalds i balklänningar innan jag och Karin gick och la oss på vårt hotellrum. Vi hade ett dödsfall i familjen och jag åkte till Sälen och vandrade med min pappa och bror. Provade downhill-cykel, vandrade upp för bergen och njöt av naturen och sällskapet. Det är så sällan bara vi tre gör saker ihop och det kändes väldigt viktigt just då.

Hösten fortsatte med flera roliga samarbeten och roliga projekt. Jag checkade in på The Winery Hotel och gick på vinprovning. Vintern kom och jag spenderade många roliga kvällar med mina fina vänner. Mitt hjärta krossades. Jag lärde mig att älska Stockholm, men fick samtidigt känslan av att staden kvävde mig. Hade stökig julfest på Bergmans, hade pepparkakshus-tävling, avskeds-aw och slutade på mitt jobb. Året avslutades med julfirande i Motala, julfirande i Västerås och ett nyår i Stockholm. 2018 har varit ett fantastiskt år på många sätt. Om jag skulle sammanfatta året med ett enda ord så skulle jag säga lärorikt. Jag har lärt mig så mycket, både om mig själv och andra och jag har lärt mig vikten av förlåtelse och att lägga saker bakom sig och gå vidare.

Året har varit fantastiskt på så många sätt och jag är mer än redo för ett ännu bättre 2019!


" 2018 - What a year!✨ It’s been a real rollercoaster full of happiness, heartbreaks,

friendship, love, good news and bad news. A lot of changes have happened and

a lot of doors have been closed. I am starting 2019 with an open mind and

the feeling that anything can happen now 🖤 "

(text från min instagram)


Xxx

Josefine


Gillar

Kommentarer

Maria Lönn
Maria Lönn,
Stoltaste mamman är jag❤️❤️❤️
joseflne
joseflne,
❤️❤️❤️nouw.com/joseflne
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229