It's the weekend

Äääntligen helg!!! Som jag längtat. Trots att jag bara jobbat tre dagar denna vecka, då den fjärde var en heldag på en brand- och säkerhetsutbildning, så har jag längtat efter lite ledighet. Jag brukar vara ledig fredag-söndag men bokade faktiskt in ett extrapass på söndag eftersom jag var sjuk tidigare i september, men jag har i alla fall fredag och lördag ledigt!

Mina rutiner börjar rulla på som vanligt igen på gymmet efter att jag fick vila i två veckor pga sjukdom. Jag tänkte köra veckans sista pass imorgon och jag är verkligen så taggad! Varje pass har varit riktigt bra och jag känner mig bara starkare och starkare för varje vecka!

Idag har jag och pojkvännen fått så sjukt mycket gjort; han började dagen med ett träningspass och jag tog lite sovmorgon. När jag väl steg upp packade jag med lite städartiklar, köpte med mig räkmackor och mötte upp honom i hans lägenhet. Där städade vi och sorterade hans grejer (vi lånade även tvättstugorna då dom är bättre än den som finns här hos mig) eftersom han nu ska hyra ut sin lägenhet i andrahand! Till min barndomsvän dessutom! Vi bodde i hans lilla etta i ca 3-4 månader men det blev alldeles för trångt för oss till slut och nu har vi istället bott i min tvåa och trivs så mycket bättre! Men eftersom vi inte har träffats så länge och vårt förhållande fortfarande är ganska nytt så valde han att hyra ut sin lägenhet istället för att säga upp den direkt, för att vara på den säkra sidan.

Därefter hälsade vi på hans morfar en stund, supermysigt! Sedan åkte han vidare till Malmö för en grabbkväll och jag åkte hem till mamma för att hjälpa henne att ställa i ordning i ett rum som hon fått tapetserat, och nu ligger jag hemma och myser i soffan med lilla Leo. Imorgon ska jag som sagt köra veckans sista träningspass, och sedan ska jag baaaaara ta det lugnt! På kvällen är vi bjudna på middag hos killens bror då han och hans sambo nyligen fyllt år. Helt perfekt helg som avslutas med ett arbetspass på söndag!

Hoppas ni får en fin helg! ♥

/ Josefin Victoria

Gillar

Kommentarer

My week

Jag känner mig verkligen så lyckligt lottad som får vakna upp med Leo bredvid mig i sängen varje morgon. Det är så vi somnar på kvällarna och det är så vi vaknar på morgonen. Jag, Leo och min pojkvän. Det går inte att få än bättre start på dagarna än så!

Denna veckan har gått förbi ganska fort tycker jag! Jag har fortsatt att återhämta mig från förra veckans sjukdomar och känner mig nu faktiskt helt frisk! Så imorgon tänkte jag gå tillbaka till gymmet igen, som jag längtat! Min passion för träningen har fått en riktig glöd de senaste månaderna, så träning kommer jag skriva mer om!

Igår kunde vi inte hålla oss längre; vi beställde sushi! Vi har gått och varit sååå sugna i ett par veckor nu, så det var såååå gott haha! Efter sushin följde jag med min lillebror och hans flickvän på bio för att se It Chapter Two. Det blev andra gången för mig då jag såg den tidigare i veckan med min kära, men min lillebror och hans flickvän är bara 14 så de behövde en vuxen med sig. Klart storasyster ställer upp!

Vet ni hur mycket jag längtar till att kunna resa igen? Det blev en del resor under 2017 och 2018 men i år har jag inte fått in en resa i schemat. Jag bytte ju jobb i våras så jag hade ändå ingen betald semester, så jag har istället haft mentaliteten att jag ska spara så mycket pengar som möjligt nu så att jag kan resa nästa år istället. Tills dess får jag se tillbaka på mina fina minnen från mina tidigare resor, som till exempel Amsterdam sommaren 2017. En favoritstad som jag snart vill återvända till!

Hoppas ni har haft en fin vecka! Hösten har precis anlänt och jag vet att det är en period då många känner sig lite nedstämda pga mörkret. Jag älskar hösten och jag är så glad att den äntligen är här! Det är ju nu myset börjar!

/ Josefin Victoria

Gillar

Kommentarer

My baby Leo

I somras, ett par månader efter att jag och mitt ex gjorde slut och han tog med sig både Bliss & Aquilion, sprang denna lilla busen in i mitt liv. Det tog ganska hårt på mig att jag inte längre fick ha varken Bliss eller Aquilion (varför är en lång historia och inget jag vill skriva om) och jag kände mig egentligen inte riktigt redo att ta in en ny katt. Men när jag kom i kontakt med min förra uppfödare berättade hon om lilla Leo (som hon då trodde var en hona) och skickade lite bilder, då blev jag helt förälskad.

Så i juli öppnade jag mina armar åt den här lilla killen. När jag tingade honom hade min uppfödare inte upptäckt att han var en hane så egentligen skulle han heta Ciara, haha! Det var först vid besiktningen som dom upptäckte att det var en liten hane, och då fick det bli Leo istället!

Leo är en ragdoll , han är 5 månader och är verkligen världens goaste. Han är den busigaste kattungen jag någonsin träffat (busigare än Bliss, och han var busig!). Han är också den gosigaste, keligaste och mammigaste kissemissen! Jag blev förälskad i honom snabbt men i början var saknaden efter Bliss & Aquilion fortfarande väldigt stor och påtaglig och det var ganska jobbigt en period. Men bandet som har vuxit fram mellan mig och Leo är så himla fint och jag har aldrig ångrat att jag valde att ta hem honom. Mitt hem hade inte varit mitt hem utan honom och mitt liv hade inte varit komplett utan honom.

Så allihopa, det här är min lilla Leo! Honom kommer ni få se mycket utav här ♥

/ Josefin Victoria

Gillar

Kommentarer