Praktiken

Nu är jag på G till praktiken. Har inte orkat skrivit tidigare idag för jag är så trött så jag har bara tagit det lugnt. Milou och jag har gått en lång promenad till hundvakten i regnet. Båda blev väldigt blöta men det var skönt ändå. ☔️ Det är verkligen kasst väder idag.


Gillar

Kommentarer

Promenad med Milou 🐶

När vi kom hem från Stockholm så gick vi och la oss en stund. Mamma var tvungen att ringa och väcka mig. Jag sov i två timmar ungefär. När jag svarade frågade hon om vi skulle gå ut med Milou, varpå jag säger att jag måste äta frukost först. Mamma trodde att jag skojade men det gjorde jag inte. Jag trodde hon ringde och väckte mig för att det var morgon.

Promenaden med Milou gick bra. Vi gick ner till hundrastgården och släppte honom. Han fick en hundkompis att leka med också. Det var en flat som var jättefin.

Gillar

Kommentarer

God morgon lördag 🙋🏼‍♀️

Jag håller på att packar för mig och Milou. Min familj kommer och hämtar upp oss vid 10 tiden. De ska kolla på motorcyklar så jag tänkte att vi skulle hänga med och sedan åka hem till Uppsala och spendera lite tid med familjen. Det känns skönt att slippa åka tåg. 🚂 Jag ser fram emot att få komma hem även om det bara är en natt. Jag gillar att vara hemma.

Gillar

Kommentarer