Header

Jag vet inte hur jag ska börja, eller hur jag ska kunna förklara min poäng, men jag hoppas att ni förstår!!
Nu på senare tid har en många människor börjat gnälla och hata på flyktingar och tiggare, ett stort antal oskyldiga barn och vuxna har utvisats pga att myndigheterna har begått misstag, massvis med brott mot tiggare & flyktingar har begåtts samtidigt som man har eldat upp över 15 flyktingboenden bara år 2015.
​Folk tycker att Sverige håller på att gå under, att vi inte kan ta emot fler människor i nöd, man tycker att andra länder ska ta mer ansvar i flyktingfrågan. Men i jämförelse med Sverige så tar Pakistan, Libanon, Iran, Turkiet, Etiopien, Kenya emot många många fler flyktingar. Sverige hamnar på plats nr 25 av europeiska länder som tar emot flest flyktingar.

Och anledningen till att jag bara var tvungen att få ur mig detta var pga det som hände i en skola i Trollhälltan igår. En man går in i en skola utklädd med vapen så som ett svärd, folk tror att det är ett skämt och tar "selfies" ihop med honom, sedan går han vidare och letar upp 4 mörkhyade som blev offer, två av dem ligger fortfarande på sjukhus och två har avlidit. Gärningsmannen skjöts av polis och avled han med, jag blev nyfiken på att läsa mer eftersom det har blivit en så stor grej i hela landet och vad ser jag det första jag söker? Massvis med stöd-grupper och "rest in peace" tillägnad gärningsmannen för han ville tydligen bara rädda sitt land... Alltså nej det här är bara helt sjukt. Vad är det för fel på människor??? Sverige har sjunkigt så otroligt mycket när det kommer till mänskliga rättigheter, det är visst viktigare att kvinnor och män får lika mycket lön än att rädda livet på människor som dör av svält eller flyr från krig! Ibland önskar jag att det skulle vara bra med krig i Sverige, så hemskt - att folk måste fly till ett annat land, för DÅ kanske man får lite mer medkänsla för varandra.
//Tack för mig //

Likes

Comments

Hyrde stuga och häst igår till idag på Kyrkekvarn, jätte mysigt ställe och så himla fin natur! 😍
Lilla Gjosta som jag red ville hellre trava än tölta men galoppen var såå mjuk och följsam.

Likes

Comments

Tjockisen var jättetrött idag, fick lite skuldkänslor när jag ändå tog ut honom på en ridtur så jag hoppade av till slut. 😨❤

Likes

Comments

Började dagen med att jaga en liten hundvalp som var på rymmen mitt på vägarna, tycker att bilförarna kunde vara lite mer uppmärksamma, den lilla höll ju på att bli påkörd ett antal gånger.
Sen blev det vidare till stallet, alldeles hes och svettig av allt springande haha och på det red jag vilse i skogen så jag fick hoppa av och försöka hitta ut, hästen var ju hur lugn som helst medan jag var jätteförvirrad och gick på samma vägar 3-4 gånger innan vi kom ut därifrån!!

Likes

Comments

Såg två utav hästarna i flocken ligga ner när jag kom ut i hagen och skulle hämta Pytur, och tänkte att jag aldrig sett honom ligga ner och sova. Efter mycket pyssel i boxen skulle jag gå och hämta tränset, och när jag kom tillbaka så LÅG han ner, fick nästan glädjetårar! Så underbart sööööööt. 

Likes

Comments

Har suttit i ett par timmar nu och skrivit ett CV, blir ju inte klok på det!

Likes

Comments

Jag har så mycket att skriva om, visa och göra men när jag går in på bloggen får jag total hjärnsläpp. Jag har funderat på att börja göra små smink klipp på youtube, kanske lite DIY videor också eftersom 6 år av bloggande börjar kännas lite tråkigt. Jag vet att det är många som gör just "skönhets"-videor men känner att dem gör många små missar som jag tycker är viktiga att nämna, som jag hade viljat veta om jag inte redan visste det! 👌

Likes

Comments

Idag var det 19 år sedan som gud lånade oss en ängel, och jag fick chansen att lära känna denna fina ängel som omedvetet gjorde en stor förändring i mitt liv genom att tro på mig när alla andra såg ner på mig, vilket jag aldrig kommer tacka nog för... 💘🌷

Likes

Comments