Som ni kanske redan sett på några bilder så har jag en ny läderjacka. Den inhandlades för någon vecka sen och den är just så som jag vill ha den. Min andra läderjacka var alldeles för kort och man hade inte plats med något i fickorna. Har dock lagt till ett nitbälte på jackan för att piffa upp den lite. Har även köpt 2 par converse till sommaren. Men har ännu inte vågat använda de vita.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Som vanligt har min vecka spenderats i jobb och i Fannys sällskap när vi haft tid. Har även börjat baka inför min studentfest. I torsdags var vi en sväng till Pörtom på kvällen efter att jag slutat. Hela min fredag spenderades i Vasa på olika ställen och i olika sällskap. I lördags var jag i Smedsby tills Céline slutade och vi hämtade upp Fanny påväg hemåt och sen blev det inflyttningsfest. Igår var det morsdag som iår inte firades så mycket eftersom jag var i arbete på kvällen. Fick mig också en väldigt söt och oväntad överraskning när jag slutade.

Likes

Comments

Helgen blev riktigt lyckad fast allt inte gick som planerat. I fredags agerade jag chaufför åt Fanny och vi var en sväng till Vasa och sen även till Pörtom. I lördags hann jag arbeta lite här hemma och sen åkte jag iväg till Fanny och sen vidare till Vasa där hela kvällen spenderades i olika sällskap.

I söndags vaknade vi allt för tidigt. Tog det lungt och åkte sen iväg till Vasa ännu en gång för att se på bilparaden. Efter paraden åkte vi ut till ABB dit alla bilar åkte efter paraden så man fick se på dem lite närmare.

Likes

Comments

Åter igen har det gått 2 veckor sedan jag kikade in här. Känns som att all min tid går åt att arbeta och spendera tid med vänner. Har dessutom arbetat kväll så man hinner inte göra så mycket på dagen. Mina veckor ser egentligen ganska likadana ut hela tiden, arbetar och försöker hitta tid att umgås med mina vänner där emellan, så det finns inte så mycket intressant att berätta.

I helgen är det 1 Maj så då skall det firas och kanske även får vara med i bilparaden detta år.

Likes

Comments

Är en liten tid sen jag kikade in här sist. Hela förra veckan låg jag hemma och var sjuk. Tog mig bara ut ur huset för att åka till hvc. Frisknade till i slutet av veckan och spenderade helgen med Fanny, vi var bland annat ut till hennes villa i molpe en sväng och åt pizza vid mölle.
Denna vecka har jag varit i arbete och varit ut på x-antal promenader i det fina vädret. Det var lite synd att jag blev sjuk just när jag kommit igång med springandet igen, är ennu lite småförkyld så får vara nöjd med promenader nu ännu en vecka. Igår hade jag extra enegi när jag kom från arbetet så jag bytte till sommardäck på bilen. Fanny kom sen efter sin bil som min far har fixat efter krocken, så vi åkte ut och körde på kvällen.

​Lite bilder från förra helgen och denna vecka. 😊

Likes

Comments

Den senaste veckan har varit full med arbete. I onsdags var jag med mamma och tittade på när min bror hade hocky match. Det var jag även i fredags men då kom också Fanny med och efter matchen åkte vi ut och körde.
Lördags kvällen spenderades även med Fanny och i söndags vaknade jag med en jättesjuk hals. Och det har bara blivit värre så nu ligger jag här med en väldigt hes röst.

Likes

Comments

Hade en bra helg och idag var det första dagen på nya arbetet. Det gick någorlunda bra och kom in i det ganska snabbt. När jag kom hem där vid tre-tiden tog jag och tvättade och dammsög bilen. Så nu får vi se hur länge den hålls någorlunda ren.


Likes

Comments

Idag tog jag och Fanny ett litet spontant beslut igen och åkte och gjorde varsin piercing. De har dessutom erbjudande varje torsdag så det blev lite billigare för oss. Vi blev jättenöjda och får bara hoppas de läker bra och inte bråkar så mycket. 

Inför helgen är det lite osäkert med våra planer så vi får se vad vi hittar på. Idag fick jag också ett samtal från min arbetsgivare så jag får börja jobba nästa vecka och vara där hela sommaren. Skönt att inte behöva gå runt och tänka över sommarjobb längre. 👍

Likes

Comments

Nu är alla studentskrivningar över för min del. Dagens prov gick verkligen inte så bra, dock var det inte obligatoriskt. Så nu är det bara att vänta på resultaten. Så i princip har jag sommarlov nu. 

Sedan sist har jag hunnit med skrivningar, arbete, kaffe med Fanny, promenader i det fina vädret och lite shopping. Igår var jag på arbetsintervju som gick riktigt bra, borde få svar nu i slutet av denna vecka (imorgon).

Likes

Comments

Denna veckar har det varit fullt upp, vilket har resulterat i att bloggen stått tom. Jag har varit i arbete från 8-16 varje dag och spenderat kvällarna med att läsa till studenten. Igår slutade jag dock lite tidigare och åkte till skolan på prepp vilket inte gav mig någonting. Skulle lika bra kunnat vara längre i arbete.

Åkte till lägenheten igår och Fanny kom dit lite senare. Sen åkte vi lite spontant ut och körde och det blev verkligen en lyckad kväll i gott sällskap. Idag var det tidig väckning, skjutsade Rickard till flygfältet. Sen har jag inte gjort så mycket idag förutom att läsa lite till skrivningarna.

Några snapchat bilder från denna vecka.
.

Likes

Comments