Header

och

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Purobech i Illetas är en relativt ny beachklubb där man kan sola, bada eller bara äta en god lunch och dricka ett glas rosé. Här är det en väldigt lugn och avslappnad stämning. Just denna Purobeach har dessvärre ingen pool men har hört att det ska komma till nästa år! Ett tips kan vara att boka bord för lunch eller middag, vi lyckades få ett bord i "loungeavdelningen" men då gäller tyvärr inte hela menyn. Men jag åt en good beef carpaccio med mango och avokadosallad som absolut var godkänd. Inträde är gratis här men det kostar ca 400:- att reservera en solsäng (kan också vara bra att göra i förväg)

Location: ca 1 mil från Palma. Öppettider: 10.00-00.00.

Det finns också en till Purobeach i Palma nära flygplatasen (ungefär 15min från Palma med taxi)

Likes

Comments

Idag var jag turist i "min" egen stad. Alltid försökt hålla mig lite borta från gamla stan då det nästan alltid är proppfullt med turister året om.

Det finns många små mysiga gränder, häftiga butiker (som inte är en souvenirbutiker) och mycket restauranger och fik. Det brukar dock vara överpriser på många ställen och kanske inte den bästa maten men på sommaren finns många uteserveringar där man kan sätta sig i solen, ta en kaffe och kolla på folk.

Om man vill fika kan jag rekommendera Café Schweizer i gamla stan som är väldigt mysigt (brukar dock va väldigt fullt) och ska man ta en drink rekommenderar jag att sätta sig på något ställe nära vattnet.

Likes

Comments