Header

Hoppas ni gillar videon! Titta gärna till slutet om ni vill se budskapet med videon. ​

Okej... så 
Vill blogga. Jag håller på och bestämmer om jag ska satsa på en internationell, en svensk eller båda. 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Jag har smått börjat använda en internationell blogg. ( nouw.com/lifelikejosie ) 
Men ni vet hur jag är med bloggar. Fram och tillbaka.
Titta gärna på min senaste video. Den betyder mycket för mig och ligger nära hjärtat. Hoppas den kan inspirera.

Likes

Comments

​Jag är så redo och laddad efter att ha fått denna start på året. Ga mig en kick. Detta är någonting jag vill hålla på med och det ska jag fortsätta skicka ut i universum. Sjukt bra gäng och team. Ska bli riktigt intressant att se resultatet sen. Just nu lider jag nog lite utav en post-production depression hahaha... Blev liksom inslängd i skolans värld helt plötsligt utan att vara beredd.... Men nu ska jag lägga i en växel och bara kämpa mig igenom allt skoljobb så att jag sen kan få göra det jag vill! 

Likes

Comments

Har tyngsta packningen möjlig med mig. Ska bli så kul att få komma tillbaka till lokalerna jag var i när jag deltog i Filmkollo för något år sedan. Det är där vi ska sova dessa 4 nätter. Det var även stället jag träffade en av mina bästa vänner - Jasmine, om du läser detta - MEMORIES!!

Jag har redan börjat vlogga och ska försöka göra det så gott jag kan på plats också. Det kommer bli intensiva dagar för mig då jag är med i alla scener förutom en, haha!! Bring it on!

Likes

Comments

Jag behöver resa någonstans tropiskt. Någonstans där det finns äventyr. Jag vill verkligen åka på något av loven denna termin egentligen, för det är så sjukt otroligt kallt. men jag får inte pengar före slutet av Mars, så det blir lite svårt. Men jag börjar mer och mer tänka på att resa någonstans efter L.A i sommar. Kanske mitt på hösten, eller när det börjar bli kallt igen. Passa på medans jag är ung, HALLÅ! I wanna have the time of my life.
Det behöver inte vara så länge. En vecka är bättre än ingenting (men gärna längre).
​Så länge pengarna räcker, liksom!

Tänker på till exempel Kilroy Travels. Där har de ju resepaket där man träffar andra. Det finns även massa aktiviteter och utflykter.
jag vet inte vart än, men kanske... Hawaii, Fiji eller någonting liknande.

Likes

Comments

2016 har bara börjat och jag möts redan av bra saker som kommer till mig. Det jag skickar ut i universum kommer tillbaka när jag minst anar det - och wow. I freaking LOVE the Law of Attraction och makten vi har över oss själva och våra liv. Jag har precis fått kontakt med en amerikansk tjej som älskar filmskapande, musikproduktion, har en YouTube kanal och ska till VidCon. Nu ska hon fixa en musikbakgrund till mig till en cover jag ska göra - och vi ska filma en video i L.A och även dela hotellrum under VidCon!! Detta kom helt plötsligt. Jag hade ingen att dela mitt (dyra) rum med heller. Så jag börjar redan skaffa kontakter, nya vänner som allra viktigast är... likasinnade.
Jag är blown away och denna känsla får mig att vilja fortsätta. Det är som en drog.

Jag funderar på att starta en serie på min YouTube-kanal om affirmationer, självhjälp, positivt tänkande och attraktionslagen. Det skulle vara sjukt kul och jag tror att jag har någonting att komma med inom det området.

screenshots tagna ut en video som kommer upp på min kanal om 2 veckor. Min vän Zandra hjälpte mig filma.

vet ni vad?!?! På fredag åker jag iväg till Främmestad för filminspelning!! Är så taggad på att spela den här rollen och det kommer bli spännande dagar. Jag ska försöka vlogga så bra jag kan så att ni får se.

och justa. I morgon börjar jag min sista termin i skolan, någonsin. WOW.

Likes

Comments

​HEEEEEEJ! Det var ett tag sedan. Äntligen, äntligen, äntligen har vi nått 2016 vilket är ett år jag sett fram emot ett bra tag nu. Filminspelning om ett par dagar, studenten!!! Los Angeles hela sommaren.... 4 week Acting For Film på New York Film Academy...VidCon!!! Är mycket redo att sjunka in i min musik och sång / artistkarriär också. I alla fall! Nog om det, det är ett helt annat inlägg. Jag kan säga att det säkerligen kommer att bli en underbar åktur. 

Har precis gjort en ny banner och bytt profilbild + namnet på min YouTube-kanal! Jag har haft en lång paus. Skolan kom i vägen vilket ledde till omotivation. Nu har jag haft en tid att tänka på hur jag vill ha min kanal, vilka videos jag vill ha ut där i världen och nu är jag mer taggad än någonsin. Har några schyssta videoidéer påväg.

Likes

Comments