Header

HEJ!! Jag ska absolut blogga nu i sommar!!
Här är massa bilder på lite av det som har hänt under den senaste tiden.
Skriver mer sen..!
Imorgon åker jag till London!!! Woohoooo!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag har verkligen.... förlorat mig själv på sista tiden. Bara saboterat för mig själv, varit lat, prokrastinerat, ätit urdåligt, knappt inte tränat trots att jag skaffat nytt gymmedlemskap, kaosat... Just... Lost and sinking. Jag SKÄMS över hur jag beter mig mot mig själv just nu. Vet att det säkert beror på att det är så mycket jag vill - så många mål, projekt - och jag vill allt till 110 procent, och att jag blir så otroligt ambitiös över dessa saker. Detta samtidigt som jag har hamnat efter så otroligt i skolan med tre uppsatser, en reflektion ett prov att plugga till - som jag måste få klart på måndag (!!!) och jag har ärligt talat inte ens börjat och det är sent på lördagskvällen....
Idiotiskt, eller hur? Det kanske känns som så mycket så att, även om jag planerar exakt NÄR jag ska göra vad, kan jag inte komma igång på grund av att min hjärna är överladdad med information och saker att göra så jag inte vet vad jag ska fokusera på.

Så vad nu?? MIND over MATTER. Tänka glada tankar. Bara göra. det är det enda.
Kanske starta dagen med en promenad eller träningspass HUR JAG ÄN KÄNNER. För det får mig bara att må strålande. Och glada/bra känslor leder alltid till positiva tankar och positiva tankar leder till positiva handlingar som leder till fantastiska resultat som leder till ännu mer glada känslor och ja ni fattar cirkeln där! :) För mig handlar det att bara komma igång. Men denna gång hålla uppe den livsstilen jag mår bra av för bara jag fortsätter så kommer den bli inristad i sten. 

Och jag vet att jag bara kommer klättra uppåt mot otroliga höjder nu. För det är nu mitt liv sker. NU.
Jag är ju en sådan person som ser downfalls som någonting positivt, och vet att jag är stark och bra nog för att göra och vad jag än vill. så nu blir det ändring :) xoxo
Likes

Comments

​Jag är med i kampen om att vinna 10 st skådespelarlektioner på Ymperia Film Academy i Stockholm. Jag har redan tagit 4 lektioner där och de är FANTASTISKA. Jag är mig så OTROLIGT mycket där och alla människor är så härliga att umgås med. Om jag vinner skulle det innebära ett steg närmre min dröm. En stor chans för mig att utvecklas och bli så bra jag bara kan bli. Jag skulle bli så himla tacksam!!

Ett sms kostar 5 kr och ni kan smsa hur många gånger ni vill. Ett sms ger mig 10 poäng
Ger ni mig 5 stjärnor på http://ymperia.com/josefinostevik - får jag 1 poäng. Där kan man rösta gratis en gång om dagen. 

TACK TACK TACK

Likes

Comments

Kommer att vara min stora motivation i trean till att bara kötta i skolan och få i hopa mina poäng trots alla skolbyten. Kommer att ha kvar två obligatoriska ämnen efter trean men dem fixar jag snabbt! 
Jag har gått fram och tillbaks flera gånger mellan om jag ska go the crazy way och flytta utan att gå skola där borta och hitta andra sätt för visum och liknande... Men just nu tror jag starkt på att börja med NYFA för att sen få OPT i ett år (ett slags jobbvisum) -Det känns verkligen säkrast och i detta fall är nog säkert någonting bra!
​ Sedan, beroende på min framgång där borta.... får vi se vad som händer ;)

Mitt mål är att komma iväg någon gång mellan 2016 och 2017.
That's pretty much set in stone, written in the stars
​Jag saknar mitt hem så mycket <3Likes

Comments

Dagen efter Dansyra. Kunde inte starta den på ett bättre sätt än att få komma ut i solen, köpa lite underbara italienska cannolis, äta lunch utomhus och dricka päron-celsius.. Man behöver quality time där man bara får andas och njuta.
Nu ska jag städa lite, jobba lite och sedan sätta igång med någon av de uppsatser jag inte lämnat in än., 

Likes

Comments

ÅÅÅÅÅH!! AJ LOVE DIZ!! Att få omringa sig bland härliga människor, vänner. Jobba tillsammans med någonting man tycker om att göra. Dela skratt och en del tårar. Och att få stå på scen och leverera någonting.
Denna föreställning har vi jobbat med hela denna termin och nu är det kapitlet över.
Treorna har uppträtt en sista gång med deras SMASHING & FANTASTIC gymnasiearbete och det var väldigt många tårar från allihopa som fälldes där kan jag säga. 
Jag vill bara bli bättre bättre bättre. Starkare starkare starkare. Jag har ju ändå dansat HELA mitt liv och nu är det dags att börja utvecklas ännu mer. I'm psyched! 
Likes

Comments

Vill du attrahera ett liv du älskar där du gör saker du tycker är så kul att göra, där du mår bra, tycker om dig själv och uppnår dina mål....? ​Då skulle jag rekommendera meditation. Ta en stund för dig själv varje dag. Gå ut om det inte är för kallt. Tänk på ingenting, tänk glada tankar, gå igenom vad du är tacksam för, eller visualisera dina mål när du uppnår dem. Det finns många olika sätt! Det kan kännas konstigt först men du kommer att bli bättre och bättre på det. För att göra bra handlingar måste vi tänka positiva och starka tankar och för att kunna tänka såna tankar måste vi må bra och vara glada. Meditation tar dig till ett sådant ställe. Ett ställe där allt är möjligt och där du är ett med dig själv och universum. 

Likes

Comments

Det här är en stor vision jag har.

En dag kommer detta att vara verklighet. Jag kommer att vakna tidigt en morgon för att gå iväg för att göra detta och allt som omringar det. 

Likes

Comments