Världens bästa mamma

Igår var jag och mamma iväg på en roadtrip! Vi började med att åka till Gnesta för att släppa av Samuel och kika lite i en inredningsbutik. Åkte sedan vidare till Trosa där vi gick runt lite inne i centrum. Vi kollade runt lite så jag skulle hitta till olika affärer efter jobbet och sådär! När vi började bli hungriga så letade vi efter ett fil. Hittade inte direkt något café utan vi tog en varsin fralla på ett gammalt bageri, mysigt det med 🌼

Strosade vidare och visade även mamma mitt jobb. Känns så skönt att hon har fått en bild över hur jag har det när vi pratar om våra förskolemiljöer haha... åkte iallafall vidare och pratade, tittade runt, njöt. Ja ni vet, roadtrip.

På kvällen, jag kan beskriva det lite som ”when the party is over”, så fick jag tyvärr ångest. Alltså det var riktigt tufft. Jag lämnade lägenheten och åkte iväg med bilen. Skrek, sjöng och grät massor innan jag tog mig samman och skrev ett sms till Samuel om att jag behövde hjälp. Hjälp att jag skulle komma hem och visa min ångest, få hjälp att hantera den och att bara få vara mig. Det fick jag självklart och jag lovade att inte bara sticka sådär. Jag pratade med mamma i efterhand och vi tror nog att jag har svårt att vara själv. Alltså vi är nästan alltid med vänner eller våra familjer, är sällan hemma i lägenheten och jag tror inte riktigt jag hanterar det än. Att vi börjar vara hemma lite mer.

Är iallafall tacksam att jag kan ha en riktigt toppendag med min älskade mamma och att samma kväll få stöd och tröst av henne när dagen helt plötsligt vänt. Min klippa i livet, mamma.

Nä nu är det dags för ny arbetsvecka iallafall. Samlar kraft och kör igen. Hoppas på en bra vecka där jag kan må bra 💓

Gillar