Min helg

Länge sedan vi hördes nu men det har varit mycket i mitt liv och mycket jag inte kan styra över just nu. Har ”gjort min del av det” och tagit tag i att snacka med en psykolog igen så det känns bra. Ska gå en gång i veckan nu ett tag framöver.

I fredags tog min älskade lillebror studenten. Är väldigt stolt över att han har klarat det så bra som han har gjort, trots allt. Grattis igen 💓

På kvällen ville pappa ta en roadtrip så det gjorde vi i ca 2-3 timmar Hahah??? Åkte ut på landet, till stan och sist på en studentmottagning mitt ute i ingenstans. När vi kom hem vid 02 så satte jag mig och åt smörgåstårta haha.

På lördagen mötte jag upp mina tjejkompisar i hamnen och vi käkade lite och åt gott. Efter att jag hängt med dom en stund följde jag med Eric och två killar till på en hemmafest. Det var kul haha.

Och min söndag då...? Den spenderades i en solstol hos mina föräldrar innan jag tog mitt pick och pack och flyttade hem igen. Jakob följde med så det var skönt. Vi gjorde halloumiburgare och sen drog han ut medans jag gick och la mig.

Hoppas ni hade en fin helg! ❤️

Gillar

Kommentarer