Ångest

Kikar in här på bloggen och är ledsen över glappet som skett sedan den 21a december. Kanske kommer bilder och lite korta meningar sen så får ni se lite vad jag har gjort under julen iallafall.

Dom senaste dagarna har bröstet känts tungt, ögonen har varit svullna av gråt och jag har gått runt med min favoritkudde i famnen som tröst. Ångest. Det har varit hemskt, allt har hamnat åt sidan och jag har bara känt att familjen, det är där jag måste vara. Vi har spenderat tid i Gnesta, hemma i Stigtomta och ute vid vattnet. Det har lättat en del men fortfarande varit tufft och jag har kunnat stå och göra vanliga saker, som att laga mat osv, samtidigt som tårarna bara rinner.

Samtidigt som ångesten varit närvarande har min höft blivit sämre igen. Minns ni i somras på Samos, när jag hoppade på kryckor? Tror det är ischias men vet inte säkert. Har så mycket ondare nu och måste ta tag i det. Tänker skriva ett inlägg om mina mål för 2020 också, så kan ni läsa mer om hur jag tänker kring hälsan där. Både psykiskt och fysiskt.

Nu tänker jag resa mig upp ur soffan. Fixa och dona lite här hemma. Imorgon börjar jobb igen med en studiedag, 8-16. Även första dagen på Samuels nya jobb! Spännande!

Gillar

Kommentarer