Fräschare hår & feber

Hade verkligen planerat för mycket inlägg på senaste men blev istället sjuk. De senaste dagarna har jag mått riktigt dåligt i hög feber. Vi har även gjort oss av med Fiffi och börjat städa igenom huset riktigt noga vilket gör allergin mer påtaglig när allt damm åker omkring. Jag nyser konstant.

Innan jag blev sjuk hann jag iallafall med ett besök till världens bästa frisör för att fräscha upp håret lite. Hon lägger alltid i lite lila vilket jag tycker är riktigt snyggt. Trivs bra i det. Funderar på att testa silverschampot fudge, har någon av er gjort det?

I övrigt vill jag önska er en god jul! ❤

Gillar

Kapten Röd

Igår vid lunchtid satte jag mig på bussen mot Nyköping från Gnesta för att möta upp Elin. Vi tog tåget till Stockholm och jag köpte med mig en milkshake från Barebells som lite resedricka, rekomend rekomend.

Vid tre var vi framme vid vårt hotellrum här på globen connect hotel. De var riktigt bra enligt mig. Vanessa var även här och hängde ett tag, mys mys ❤️

När vi vilat ett tag gick vi till gallerian här vid globen och kollade runt lite. Jag köpte ett schampo & balsam med doft av oliv, luktar så gott. Sen beställde vi middag. Jag tog en utsökt lasagne 👌🏻 Älskade salladen till!

Sa hejdå till Vanessa och köpte med oss lite gottis upp på rummet. Låg och kollade tv ett tag och bara taggade till. Är fortfarande lite bakis så har inte varit superpigg idag 🤔 Fick tyvärr superont i magen efter det här.. jäkla ibs.

Sen blev det äntligen dags för konsert och Kapten Röd. Vilken magisk kväll ❤️ Tack för att du är en grym artist med grymma värderingar som du ser till att förmedla vid varje konsert, behövs fler som du.

...och där har ni min gårdag! Nu ska jag ta mig tillbaka till Gnesta igen efter en supergod hotellfrukost. Dagens planer blir nog Skärholmen och plugg. Kram på er ❤️

Gillar

Lifeupdate!

Nu kör vi en lifeupdate. Det har hänt en del sen sist vi hördes. Just nu är jag mitt inne i en flytt. Ja ni hör ju. Flyttar hem till brorsan på obestämd tid då jag fick ett samtal från läkaren som sa att jag verkligen inte får ha någon som helst kontakt med hundar längre och som ni vet har vi inte lämnat bort Fiffi än så vi får se hur framtiden blir... En jobbig tid har det varit iallafall men snart flyttar nog Fiffi tillbaka till sin kennel och då kan jag förhoppningsvis komma hem igen.

Det har varit ganska stressigt att flytta runt men samtidigt en hel del ansvar som jag får lära mig att ta. Snart är det jullov och jag vet inte men det känns så stressigt att ta studenten. Jag har inte tagit tag i någonting än vilket verkligen är på tiden. Försöker ta hand om mig själv så gott som det går just nu.

Jag vet inte vad ni tycker men för mig är lifeupdates inlägg så sköna att skriva. Det är skönt att skriva av sig! Uppskattar ni det? Berätta!

Gillar