Tionde januari.

Umgicks med Denise, Emmy och Alexandra, vi åt på Pastabacken och kollade på Pitch Perfect 3.

Trettonde januari.

Matilda och Anton hade sin inflyttningsfest så vi var ett litet gäng där för att sedan avsluta kvällen på O'learys. Här har ni en bild på mig, Matilda och Jenni, typ den enda lyckade bilden från kvällen.

Artonde januari.

Kände att jag fick nog av mitt förstörda hår och bestämde mig för att besöka frissan, helt otroligt hur mycket jag lyckades förstöra mitt hår på bara ett år, fy. Tack och lov ser det mycket bättre ut nu, By deco levererar som vanligt!

Sen har det inte hänt så mycket mer förutom att jag och tjejerna fikade på Espresso house för någon helg sedan. Skolan är som sagt också igång igen och där försöker jag kämpa på så mycket som möjligt. Januari har, trots min lilla svacka, varit en bra månad.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Andra september.

Matilda och Denise hade deras gemensamma 20 + 20 års fest, det blev verkligen en lyckad kväll.

Tredje september.

Morfar fyllde 81 år, det firade vi med gofika och i vanlig ordning köpte jag rosor åt honom i hans favoritfärg, tror inte jag har mött någon annan som gillar den färgen lika mycket som han gör.

Elfte oktober.

En spontan onsdagseftermiddag med Denise, Matilda, Alexandra och Emmy, vi åt middag på Allstar för att sedan bege oss till O'learys för lite bowling. Ett tips till er som är dåliga förlorare - spela bowling med mig så behöver ni aldrig oroa er för en förlust för jag har en tendens att förlora i det, men trots förlusten så hade jag en väldigt rolig kväll ändå.

Tjugoåttonde oktober.

Halloweenfest med mina favoriter, vi hade förfest hos Alexandra och avslutade kvällen på O'learys!

Tionde november.

Sannas kusin Jenny var på besök i Luleå så det firade vi med förfest och utgång.

Sjuttonde november.

En mysig kväll med Denise, Matilda och Alexandra. Vi agerade pizzabagare, kollade på någon skräckfilm om jag minns rätt och skrattade för fullt åt gamla bilder och filmklipp från gymnasietiden.

Nionde december.

Alltså, vart ska jag börja? Det vi hade planerat var en mysig kväll med julklappsrace hos Emmy men det visade sig att de andra också hade andra planer, jag blev överraskas med middag från Bastard Burgers som en tidig födelsedagspresent då de flesta var upptagna på min födelsedag. Det var första gången jag testade deras mat men verkligen inte sista, det var hur gott som helst och deras halloumiburgare är den bästa jag testat. Efter maten var det dags att dekorera pepparkakshus, det var roligt att få ta fram min estetiska sida igen efter ett väldigt långt uppehåll och sist men inte minst - julklappsrace. Kunde inte ha blivit mer nöjd med den här kvällen.

Sextonde december.

Dagen med ett stort D, det vill säga min 22-årsdag. Den firades med fika hos morfar med resten av släkten och kvällen spenderades på Alcatraz med Alexandra och Emmy. Kanonbra födelsedag med andra ord!

Juldagen.

Partaj med Sanna hos Victor och några av hans kompisar, det var roligt.

Nyårsafton.

Spenderade kvällen med mina absoluta favoriter, först hade vi förfest och sedan begav vi oss till O'learys. Slutet på 2017 och starten på 2018 kunde inte ha blivit bättre!

Oj, det blev ett väldigt långt inlägg nu. Hade egentligen kunnat lägga upp ännu fler bilder men valde att skippa det. Ska även se till att sammanfatta den här månaden på samma vis men det gör jag i ett annat inlägg istället. Det här med att blogga börjar faktiskt bli roligt igen.

Likes

Comments

Hej på er! Nu var det några månader sen jag skrev här senast och anledningen till det är för att jag inte har haft orken till att blogga, däremot har jag varit inne här ibland för att läsa andras blogginlägg. Men för att sammanfatta min höst kort så har jag mestadels pluggat och umgåtts med mina vänner, ibland vid festliga tillfällen. Sen har jag även hunnit övningsköra lite, dock har jag fortfarande en lång bit kvar på den fronten men lite framsteg har jag ändå gjort.

Slutet på 2017 och starten på 2018 blev väldigt bra, däremot har det inte varit på topp hela månaden då jag ibland mått ganska dåligt psykiskt men jag försöker ändå alltid se till att göra det bästa av situationen. Jag känner att jag är på bättringsvägen.

I dagsläget pluggar jag fortfarande upp ämnen på komvux, det visade sig att jag saknade fler poäng än förväntat vilket kändes ganska surt i början men nu känns det helt okej. Jag har fem ämnen kvar innan jag får en fullständig gymnasieexamen och jag läser tre av dom nu under våren, sen är tanken att jag ska läsa upp de två sista ämnena till hösten. Hoppas verkligen att jag lyckas med detta. Jag kämpar på!

Förresten, jag blev korthårig förra veckan. Lyckades verkligen misshandla mitt hår under hösten så jag blev tillslut tvungen att göra något åt det. Egentligen stortrivs jag inte med den här längden men nu ska jag låta håret få vila och växa ut igen, lade även i en mer naturlig nyans i håret då det känns tröttsamt att hålla på att färga och bleka det hela tiden. Nytt år, nytt hår, typ.

Nu ska jag gå och lägga mig, har nämligen en ganska lång skoldag imorgon. Lite komiskt ändå att jag har gått från att vara ledig på fredagar hela 2017 till att nu ha min längsta skoldag då men jag klagar inte, är faktiskt nöjd med mitt schema den här vårterminen. Vi hörs (förhoppningsvis) snart igen!

Likes

Comments

Igår firade vi Sanna i efterskott, det blev en väldigt rolig kväll och ikväll är det också fest som gäller. Både Denise och Matilda fyllde år i augusti och ska nu ha sin gemensamma 20-årsfest. Tänk att Denise äntligen är hemma i Sverige igen efter ett helt år i USA, tiden har gått så fort. Inte nog med att det var partaj igår och att det blir partaj ikväll, imorgon fyller morfar 81 år och då är det födelsedagsfika som gäller. Det här kommer minsann bli en rolig helg!

Likes

Comments

Och jag for hit med mamma, Johanna och Sari. Lyckades hitta en hel del fina grejer och självklart plockade jag på mig doftljus också, det är ett måste när jag besöker Ikea. Det blev en väldigt bra start på den här veckan och imorgon ska jag iväg till skolan för registrering. Just nu känner jag mig väldigt taggad inför höstterminen, jag vet inte exakt hur många ämnen jag har kvar på komvux men det ska jag se till att kolla upp så snart som möjligt, det enda jag vet är att det inte alls är mycket kvar innan jag får en fullständig gymnasieexamen. Nu kör vi!

Likes

Comments

Idag fyller Sanna år så jag for förbi henne och fikade, det var mycket trevligt. Lyckades inte särskilt bra med fotandet när jag väl var där men den här bilden lyckades jag med. Hahaha, lilla Lexie ❤

Likes

Comments

Just nu tittar jag och Dila på Idol och ikväll är det sleepover som gäller, en mycket bra kväll helt enkelt. Hoppas ni har fått en bra start på veckan!

Likes

Comments

Egentligen hade jag inga planer alls den här helgen, jag tänkte endast vara hemma men istället blev det en spontan utgång igår. Kvällen bestod av förfest med bland annat dessa tjejer för att sedan bege oss mot båten och fortsätta festa där. Det blev en väldigt lyckad kväll, mina vänner är fantastiska och jag träffade på en hel del bekanta ansikten under kvällens gång. Jag är lyckligt lottad.

Likes

Comments