Vecka 39

Ja vi är ju inne i graviditetsvecka 39 nu.
Så det lider ju minsann mot sitt slut, även om min hjärna just nu säger att han kommer aldrig ut. Du är bara tjock. Jag har inga känningar what so ever mer än det vanliga. Foglossning, sammandragningar, halsbränna och tryck neråt. Men detta har jag ju känt länge så det är man ju van vid.

Med isa kände jag inte sammandragningar eller tryck neråt. Jag bara vaknade en morgon och tyckte jag varit uppe och kissat massor den natten & hade nog lite ont i magen ändå när jag kände efter.Sen blev ju förvärkarna ganska uppenbara när dom drog igång ordentligt.

Så ja här går vi bara i väntans tider om man säger så. Idag har jag lunchat med min mamma. Sen tog dom isa med sig hem. Victor är på konferens med jobbet och kommer hem först imorgon kväll vilket alltså innebär att jag är ensam hemma. Han är bara 15min bort därav kände vi att de ändå var okej att han åkte iväg,Trots att lillebror kan dyka upp när som egentligen.

Isa gick på semester från dagis idag. 2månader skall hon va hemma nu i sommar. Victor jobbar denna veckan sen går han på semester. Så nästa vecka kan lillebror komma när han vill då är alla lediga :)

Gillar

Kommentarer

hannaalundqvist
hannaalundqvist,
Lycka till när det är dags =)
nouw.com/hannaalundqvist
Lifebymichelle
Lifebymichelle,
Lycka till 😃 går in i vecka 37 idag med min första 😊 så spänd och förväntansfull!!
nouw.com/lifebymichelle