UPDATE LÄGENHETEN & ANNAT SOM HÄNT GENOM MOBILEN

Såhär såg golven ut innan det sista lagret las på, de har lagt på skydd för golvet nu så jag har inte sett sista versionen men har sett små hörn och är så taggad på att se det slutgiltiga resultatet. Det går sakta fram nu men ser små ändringar varje dag jag besöker lägenheten :) // Äntligen har de satt upp våra namn i porten, känns lite officiellt då :) Men väntar fortfarande på namnskylten.

Jag och Lojsan åt lunch på Joe & The Juice någon helg sen, körde på spicy tuna i vanlig ordning, för gott.

Vi har provmålat!! Den blåa färgen tyckte vi om på en gång så den körde vi på, dock tyckte vi att den grå/beiga färgen var lite för mörk så vi har nu testat en ljusare färg, ska visa de swatchesarna också.

Den dagen vi flyttade blev det frulle ute på trappen av porten för att vänta in flyttkillarna från Städjätten. På kvällen sen blev vi bjudna på middag hos Johanna och Alex. Det bjöds på såå goda fishburgers<3

Badrummet går framåt också, såhär såg det ut för någon vecka sen, nu har de bilat upp i golvet för att dra rören, alltså iiih vill bara att allt ska bli klart!! Tänkte försöka filma en vlogg också så ni får se lite uppdatering med allt kring lägenheten. Ska bara se när jag skulle ha tid med det haha.

Vi gjorde en analys på jobbet för att ta reda på vilka färger vi är. Ni har säkert hört om boken "Omgiven av idioter" där han pratar om de här olika färgerna och hur man kan vara en blandning av dessa men en färg brukar vara starkast. Jag blev alltså 96% gul (hehe) och 66% grön (och de andra två färgerna mindre av). Så jag är väldigt gul men också lite grön :)

Vilken färg tror ni att ni är med utgång ifrån de här bilderna?


Gillar

Kommentarer

Wilmamathildaa
Wilmamathildaa,
Va fint!! Spännande att se när det blir färdigt!😊nouw.com/wilmamathildaa
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229