SKINREPAIR

I samarbete med Skinrepair

Jag har testat dessa tabletter för hyn nu i kanske 1 månad. Anledningen till att jag ville testa de var egentligen för att jag var nyfiken och hört så gott om de. Jag har aldrig haft problem med hyn som så utan jag kan få enstaka finnar då och då samt alltid haft mycket porer.

Nu när jag testat dessa piller kan jag verkligen se att min hy blivit bättre. Jag trodde inte jag skulle märka så stor skillnad men nu när jag reflekterar över det så har jag nog aldrig varit så nöjd med min hy som jag är nu. Mina porer har blivit lite mindre, jag har inte fått en enda liten finne sen jag började äta de och jag känner att jag har mer lyster.

Jag är helt osminkad på dessa bilder (har dock gjort mina fransar som ni säkert ser) och bilderna är helt oredigerade. Trodde liksom inte jag skulle lägga upp heeelt osminkade bilder men nu känns det inte konstigt allt utan jag är så bekväm i min hy.

SKINREPAIR innehåller alltså peptan (kollagen), zink, A- och C-vitamin, granatäpple samt tomatextrakt som tillsammans kan motverka rynkor, ökar kollagenproduktionen och håller huden hälsosam och fräsch.

Man tar två tabletter om dagen, en på morgonen och en på kvällen och om ni är sugna på att testa så hittar ni SKINREPAIR HÄR (klick!). Om ni beställer via min länk får ni dessutom 30% rabatt! <3

In och shoppa HÄR så får ni automatiskt 30% rabatt <3


Gillar

Kommentarer

Josefinezimmermann
Josefinezimmermann,
Härligt att det har fungerat för dig! Har du fått någon bieffekt?nouw.com/josefinezimmermann
johnssons
johnssons,
Tack för tipset!! Måste testa!nouw.com/johnssons
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

FOLLOW ME ON INSTAGRAM @josefinlavold

Instagram josefinlavoldInstagram josefinlavoldInstagram josefinlavoldInstagram josefinlavoldInstagram josefinlavoldInstagram josefinlavoldInstagram josefinlavoldInstagram josefinlavoldInstagram josefinlavold