SE ALLA AVSNITT AV KUWTK

Samarbete med Hayu

Finns det något bättre på en tjejkväll än takeaway och att kolla på någon riktigt najs realityserie? Min go-to serie när jag har tjejkvällar är Keeping Up With the Kardashians och jag älskar att det nu äntligen finns en streamingtjänst där man kan se alla avsnitt, nämligen hayu. Tidigare har jag fått matcha när det går på TV (vilket aldrig händer) eller på något sätt hitta någon superdålig sida med jättedålig kvalitet som förmodligen ger datorn virus för att se avsnitt haha. På hayu kan man alltså se alla tidigare säsonger av Keeping Up With the Kardashians men också alla spin-offs (såsom Life of Kylie, Rob & Chyna osv). Det kostar bara 49 (!!!) kronor per månad och de har över 200 realityserier. Vad gjorde man innan man hade sånna här tjänster? Finns det någon som faktiskt kollar på vanlig TV fortfarande när man har hayu där man kan se allt utan reklam, när man vill och dessutom ladda ner avsnitt i offline-läge och se exempelvis på flyget/tåget?

Mina absoluta favoriter utöver KUWTK är Southern Charm och Vanderpump Rules, ni som inte tittat på de än och som gillar drama måste göra det. Jag har sträckkollat på Southern Charm nu de senaste dagarna och älskar allt drama mellan de olika paren, deras dialekter, svartsjukan och att alla verkar ha så lyxiga men samtidigt dramatiska liv (det utspelar sig i Charleston i amerikanska södern). Jag gillar kontrasterna i livet och älskar att växla mellan att kolla på kanske en mer seriös dokumentär (där har hayu också väldigt bra utbud) och en typisk dramatisk realityserie. Jag tycker att det kan vara så skönt att försvinna in i någon annans dramatiska värld för en stund när man själv har ett väldigt hektiskt liv annars med mycket att tänka på hela tiden.

Jag har precis sett avsnitt 6 av KUWTK och ni som inte sett det borde in och kika. Khloe ska bland annat välja en guardian till sin lilla dotter True och då ska hon välja mellan Kim och Kourtney, vem tror ni att hon väljer och tror ni den andra blir sur? Haha svår sits när man är 3 tighta systrar sådär. Jag är så himla fascinerad av den familjen och vad de än gör vill man hänga på. Längtar redan till nästa avsnitt och är desto mer taggad på när allt drama kommer igång på riktigt också!

hayu.com kan ni signa upp er om ni också är KUWTK-älskare precis som mig och vill kunna titta på alla tidigare säsonger samt massa andra realityserier.


Gillar

Kommentarer

sarahlinnsliv
sarahlinnsliv,
Åh vad mysigt! <3
nouw.com/sarahlinnsliv
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

FOLLOW ME ON INSTAGRAM @josefinlavold

Instagram josefinlavoldInstagram josefinlavoldInstagram josefinlavoldInstagram josefinlavoldInstagram josefinlavoldInstagram josefinlavoldInstagram josefinlavoldInstagram josefinlavoldInstagram josefinlavold