NYA POSTERS I LÄGENHETEN

I samarbete med Desenio

Jag har beställt hem såå snygga posters ifrån Desenio! Att ha nya tavlor på väggarna tycker jag gör så himla mycket med inredningen så när man börjar tröttna på hur det ser ut hemma så kan man lätt byta ut sina tavlor och helt plötsligt få det nytt och fräscht hemma. Det var exakt det jag gjorde då jag bytte ut några av mina prints jag hade hemma. 90% av tavlorna jag har hemma kommer ifrån just Desenio, de har såå stort utbud av posters och ramar så man kan verkligen hitta sin stil och mycket mer därtill. Använder ni rabattkoden JOSEFINLAVOLD får ni hela 25% rabatt(!!) vilket är helt stört bra? Rabatten gäller mellan 11-13 juni så passa på! Rabattkoden gäller ej på ramar, handpicked samt collaboration posters.

Bläddra ner för att se vilka uppgraderingar jag gjort hemma hos oss, vilka tavlor är era favoriter?

Vänstra postern - HÄR, Högra - HÄR.

Jag bytte från min favorit (den vänstra) till en lite mer cool bild. Båda är fotokonst och tycker att båda är såå himla fina, vad tyckte ni var snyggast?

Vänstra - HÄR, Högra - HÄR

I köket bytte jag från denna coola Copenhagen-poster (de har även andra städer men eftersom både jag och Jonas är halvdanska så tyckte vi att det var lite kul med Köpenhamn). Vi bytte till denna rosa husvägg och jag tycker att det blev så mycket bättre med lite mer färg mot ett annars ganska grått och kalt kök.

Vänstra - HÄR, Högra (New York) - HÄR

Här är bild på vardagsrummet igen, den stora New York-postern är så maffig och cool och jag älskar att den ser lite retro ut. De flesta av Desenios prints finns i flera olika storlekar.

Vänstra - HÄR, Högra - HÄR

I ett annat hörn av vardagsrummet har jag denna abstrakta poster som jag älskar! I vårt burspråk ställde jag upp en annan beige poster som också är sååå fin, ingen kan ju ha undgått min kärlek för beiget haha.

Visst blev det fint? Glöm inte att använda min rabattkod JOSEFINLAVOLD om ni är sugna på några nya posters ifrån Desenio (klick!)!

Hoppas ni får en fortsatt in dag<3


Gillar

Kommentarer

evelinarou
evelinarou,
Riktigt snyggt! 😃nouw.com/evelinarou
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229