LÄGENHETSSNACK

Hej! älskar din blogg! kan inte du skriva ett inlägg om vad du och din kille har tänkt köpa för lägenhet och var ni helst vill bo? vad är viktigt i en lägenhet? hur stor vill ni ha? hade varit jätte intressant! kram!

Alltså förlåt om det blir mycket lägenhetssnack nu men det är typ allt som tar upp min hjärna just nu, inredning, lägenheter och försäljning av min lägenhet. Ni verkar ju tycka att det är kul också så jag tänkte berätta lite om allt och svara på den här kommentaren jag fick. Jag och min kille Jonas bor som sagt nu i min 38kvm etta på Östermalm som jag lagt ut till försäljning. Det är just nu budgivning på den så jag håller tummarna för att jag får ett högt pris på den :)

Samtidigt så håller vi på att kika på en större lägenhet tillsammans. Vi kollar fortfarande i samma område så Östermalm och Vasastan har vi kikat i hittills. Först var vi inne på Norra Djurgårdsstaden men eftersom det fortfarande inte är så bra kommunikation dit samt att allt är nybygge så avgifterna är rätt höga så vill vi nog bo kvar i stan ett tag till :)

Vi har sagt 50kvm som minimigräns men letar väll egentligen så stort som möjligt som ändå hålls inom vår budget. Vi har lite olika grejer som vi tittar efter i en lägenhet, vi gillar båda när det är fina gamla golv, stuckaturer och andra sekelskiftsdetaljer som gör att lägenheten får en egen prägel. Vi vill inte bo på bottenvåning men kan tänka oss att köra det om det ändå är en halv trappa upp. Gärna balkong och gärna kakelugn men det är plus. Vi kikar också på om lägenheten har tvättmaskin eller i alla fall möjlighet/plats till att sätta in tvättmaskin. Bra med förvaring är också viktigt och att det finns plats för ett matbord för 6 personer så man ändå kan bjuda hem folk. Renoveringsobjekt kan vara kul eftersom vi får göra om den precis som vi vill ha med vår stil men också mycket jobb så vi kollar på både och, sålänge planeringen i lägenheten är bra. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum är så härligt men inget krav haha.

Har ni sett någon fin lägenhet eller känner någon som ska sälja får gärna hojta då vi tar alla tips vi kan få<3

När vi väl har sålt och köpt nytt tänkte jag lägga upp mer inredning. Är såå trött på hur det ser ut hemma och vill byta ut alla stora möbler. Det är verkligen inte min stil längre så när vi flyttar ska vi tillsammans inreda :)


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229