Inlägget är i samarbete med Solution by Victus

  Jag måste verkligen slå ett slag för Solution by Victus produkter. Jag är så jäkla glad att Rebecca på Pretto PR introducerade mig för det här märket för jag är verkligen frälst. Även om jag aldrig haft jättedålig hy så tror jag aldrig att jag haft så bra hy som nu. Jag har alltid själv upplevt min hy som väldigt torr och så fort jag har badat, duschat eller blött ansiktet så har jag känt att det stramar och vill snabbt bara smörja in mig. Nu på senare tid har jag inte alls haft samma känsla och min hud känns inte alls så torr som jag trott att den är. Jag har varit på 2 olika hudanalyser de senaste 3 månaderna och båda gångerna har de sagt "nää din hud visar inte alls på att du är särskilt torr". Jag frågade då vad det kan bero på och då sa de att det kan handla om att man använder rätt produkter för sin hud. Jag använder ju Stay Moist (ansiktskräm) varje kväll innan jag går och lägger mig och tror att den är en stor anledning till att min hud inte är lika torr längre. Den är framtagen för att återskapa ett naturligt pH-värde och för att motverka irritationer. De aktiva ingredienserna återskapar och liknar hudens egna hudbarriär och är 100% växtbaserade.

  Sen har vi den här lilla jäkeln, ett serum som heter Keep the moist. Jag kommer använda den extra mycket i vinter när man behöver som mest fukt. Den ger stöd och elasticitet samt absorberar och binder vatten i dermis. Den ska även motverka förstörelse av hudens fibrer och bidrar till att bevara hudens fuktbalans.

  Sist men inte minst har vi en ansiktsmask som ger huden gaalet mycket fukt. Man sätter på sig ett lager på ansiktet innan man går och lägger sig och så låter man den vara på under natten. Jag älskar masker som man slipper tvätta bort så den här är en dröm för de lata hehe. HÄR kommer ni till alla Victus produkter<3


  Gillar

  Kommentarer

  Skriv kommentar...
  IP: 82.99.3.229