FRÅGÅR & SVAR OM PRP

Samarbete med Nordic Hair Clinic

Idag är det dags för min tredje och sista PRP-behandling. Jag är så taggad och om ca 1 månad kommer jag att lägga ut ett sista inlägg med resultat på hur det blivit efter totalt 3 behandling. Tills dess tänkte jag visa lite bilder från förra gången vi var där och svara på lite frågor.

Hur kommer det sig att du valde Nordic Hair Clinic?
Jag fick förfrågan om jag ville testa på behandlingen, då läste jag på om kliniken och såg även att Therese Lindgren nämnde kliniken i en av sina vloggar eftersom hennes pojkvän hade testat behandlingen. Nordic Hair gjort mer än 12 000 PRP-behandlingar och ingen annan klinik har ens gjort 1000 behandlingar i Sverige. Bara en sån grej kändes så tryggt att de hållt på länge och vet vad de gör. HÄR kan du läsa lite mer om kliniken och skillnaden mot andra kliniker.

Vad kostar det?
Det kostar 4200kr per behandling och man behöver ca 3-4 behandlingar. Konsultationen är helt kostnadsfri.

Gör det ont?
Jag kan inte svara för hur det känns att göra behandlingen i ansiktet (dock får man ju bedövning då). Men jag tycker inte alls att det gjorde ont att göra i hårbottnen. Såklart var det ganska obehagligt på vissa ställen och några få stick satte igång tårkanalerna men bara så att jag blev lite glansig i ögonen haha. Vänster sida och längst fram mot pannan gjorde ondast men det var verkligen inte så farligt. Är man väldigt känslig så kan man ju välja att köra med bedövning, dock blev ju hela hårbottnen kladdig efter och man måste vänta i nästan 1h på att bedövningen ska börja verka. Första gången jag gjorde kändes det knappt och andra gången gjorde det lite ont så vi får se hur det känns sista gången nu.

Kan man vara ute i solen efter?
Ja, gör man behandlingen för hår/skägg kan man vara ute i solen direkt. Med skägget ska man smörja in sig med solskydd men annars är det ingen fara. Med ansiktet ska man undvika solen 2 veckor efter om jag inte minns fel. Vad gäller håret ska man vänta med att tvätta det 1h efter behandlingen men annars var det inget konstigt. Man fick heller inte dricka alkohol samma kväll som man gör PRP-behandlingen.

Känns det av länge efteråt?
Man kan vara lite röd i ansiktet samt ha små röda nålstick kvar i huden några timmar efteråt. För Jonas del såg jag inget rött och för mig syntes några nålstick men det var endast om man kollar nära. Jag hade lite huvudvärk efteråt men det kan ha berott på att jag spänt mig en del under behandlingen.


Gillar

Kommentarer

Wilmamathildaa
Wilmamathildaa,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229