FÖR TORR VINTERHY

Heej hörrni!

Häromveckan fick jag hem ett bud från Pretto PR och Solutions by Victus innehållandes de här två produkterna samt lite testers. Jag som har suuuupertorr hy måste verkligen smörja in mig hela tiden under vintern och så fort jag kommer ut ur duschen så börjar huden strama. Därför försöker jag alltid hitta krämer som faktiskt återfuktar på riktigt och inte bara i en timme tills den torkat in. Nu har jag i alla fall testat de här produkterna ett tag och jag måste bara tipsa om de: HÄR hittar ni krämen och HÄR hittar ni serumet. Krämen är min absoluta favorit och jag brukar smörja in mig med ett tjocktlager så känner man sig helt skyddad och återfuktad.

Jag har alltid vetat att jag har torr hy (eftersom jag alltid fjällar DIREKT på vintern om jag varit på resa osv) men samtidigt har jag alltid trott att jag har haft oljig hy eftersom jag lätt blir glansig under dagen när jag bär smink. Nu har jag ju fått reda på att min hud pruducerar fett/olja under dagen för att den är så torr så vill den liksom återfukta. Så istället för att använda produkter för oljig hu som torkar in huden och gör det till en ond spiral så ska man använda produkter för torr hy för att balansera den.

Det var mitt lilla tips för dagen, nu ska jag jobba och ikväll ska jag förmodligen iväg på l'Occitane-event med Elin!


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

FOLLOW ME ON INSTAGRAM @josefinlavold

Instagram josefinlavoldInstagram josefinlavoldInstagram josefinlavoldInstagram josefinlavoldInstagram josefinlavoldInstagram josefinlavoldInstagram josefinlavoldInstagram josefinlavoldInstagram josefinlavold