Weekly plans

monday to sunday

Jag och mitt hjärta i Madrid för två månader sedan (som jag nu kom på att jag inte uppdaterat här om ännu, det kommer senare...)

Måndag: Har jobbat hela dagen, det är full rulle i vanlig ordning. Efter jobbet bockade jag av ett träningspass, lämnade tillbaka ett paket och lagade mat. Nu ska jag avsluta den här måndagen med ett avsnitt av min favoritserie Power!

Tisdag: Jobb från kontoret. Kl. 16.00 ska jag till en sjukgymnast som ska kolla på min rygg (som fortfarande gör ont). På kvällen ska jag packa inför Stockholm, fota min balklänning som ska läggas ut för försäljning och mysa med min kille.

Onsdag: Åker till Stockholm för jobb i två dagar. Jag har inte varit i Stockholm sedan idolfinalen och innan dess var jag där nästintill varje vecka hela hösten, så det ska bli SÅ roligt att komma tillbaka! Dessutom ska det bli så roligt att träffa min älskling & kollega Amelia som flyttade upp för någon månad sedan. Efter jobbet ska vi gå och träna och därefter laga en god middag i hennes lägis.


Torsdag:
Jag ska iväg på en inspelning med en samarbetspartner som vi har just nu, superkul! Det är verkligen roligt när man får vara med under skapandet av innehållet och sedan se slutresultatet som delas på sociala medier. Jag åker hem till Göteborg vid halv sex redan, så det blir en kort vistelse till Stockholm denna gång men jag är tillbaka redan nästa vecka. Wiho!


Fredag: Jobb från kontoret i Göteborg, och sedan firar jag in helgen med ett Booty Move-pass med Issa. Det har blivit vår lilla grej nu och det är underbart att starta helgen på det sättet. Fredagskvällen blir lugn hemma i soffan.

Lördag: Ett crosschallange-pass med Linnea kl. 12.00 står på schemat. Därefter kommer Koffes mamma och mormor hem till oss och ska hjälpa oss att göra plats för mer förvaring i köket. Vi ska nämligen ändra om lite i köket och därmed kommer två stora lådor att försvinna, och vi har en hel del köksredskap som inte riktigt har sin plats. På kvällen ska jag hem till Martina och fira hennes födelsedag. Vi är ett tjejgäng som ska sitta på hennes innegård och dricka vin och tjöta. LÄNGTAR!

Söndag: Inga planer alls, och det ska bli sååå skönt :)


Gillar

Kommentarer

SaraFogelström
SaraFogelström,
åhh så fin blogg du har!! Blir så inspirerad!! Ha en fin dag, o vecka gärna in min blogg om du känner för det:)))
nouw.com/sarafogelström
josefinlarsen
josefinlarsen,
Tack gulliga du!
nouw.com/josefinlarsen

Liknande inlägg