WEEK(END)

Åh, helgen var för härlig. Den startade med ett träningspass hemma i fredags, följt av middag och lite vin med några vänner på kvällen. Tog sovmorgon i lördags och vaknade halv tolv till att solen sken på utsidan - underbart.

Firade 5 år med K i lördags. Vi hade som sagt inga planer, och valde att vi ville ta dagen som den kom. När vi hade vaknat bestämde vi oss för att åka till Linné och Doktor glas för en sen frukost vid halv två.

Jag åt en avokado/lax-macka och bananbröd - MMHM så otroligt gott.


Vi stannade i solen för att ta ett glas. Det slutade med att vi satt kvar på samma ställe i 7 timmar och flera vänner kom förbi. Otroligt trevligt och spontant! Vi var också i princip ensamma på hela stället. Det slutade med att vi åt middag där och sedan åkte hem till Simon senare på kvällen.

Söndagen bjöd på 13 grader och strålande sol. Jag och K tog oss bort till Magasinsgatan för en kaffe på Da Matteo...

.... och buns på bästa Jinx!


Hade på mig skönaste outfiten som jag toppade med Koffes kavaj. Älskar att softa plagg har blivit trendigt. Kanske bästa trenden någonsin?


Hoppas ni också hade en härlig helg och att ni fått en fin start på nya veckan!
Puss.


  • Daily

Gillar

Kommentarer

Victoriaduring
Victoriaduring,
Fyfan vilka dröm dagar <33
nouw.com/victoriaduring
Johannagrahn
Johannagrahn,
Drömhelg ju och grattis till 5 år! 😍
nouw.com/johannagrahn
fanip
fanip,
Såg ut och lät som minst sagt en toppenhelg det där och så mycket gott ni åt, nu blev jag sugen på allt x) Och älskar din outfit, så snyggt med helsvart och så vita sneakers till. Och precis som du diggar jag verkligen trenden med softa plagg!
nouw.com/fanip