Week(end)

Då var denna helgen snart slut. Det har varit en produktiv, lugn och mysig helg för min del. Den startade i fredags kväll med att jag och Koffe gick och lade oss klockan elva redan. Vi går nästan aldrig och lägger oss så tidigt på vardagar ens, så ni förstår ju att vi minst sagt var trötta haha.


Vi vaknade klockan 11 dagen därpå, efter att ha sovit i 12 (!!) timmar. Ahh så välbehövligt! Jag gick och mötte Linnea för ett träningspass och efteråt avnjöt jag denna goda frukosten - finncrisp med avokadoröra och fetaost. Jag tror att jag har fått en ny obsession.


Sedan blev det en heldag av ärenden med Koffe och Simon. Vi var på Ikea, Mio och Rusta och köpte inredning till både oss och Simon. Jag invigde min nya trenchcoat som jag köpte på rean tidigare i veckan, nedsatt på 75% rabatt!! SÅ nice!!


På kvällen kom Erko och Karin hem till mig för en myskväll. Vi beställde hem mat och satt och klippte och klistrade med våra fotoalbum. Vi har framkallat bilder och köpt fotoalbum som vi pysslar med. Det är så roligt att ha fysiska fotoalbum att kunna gå tillbaka och bläddra i. Jag vill ha hela mitt liv i olika fotoalbum. Vi hann inte bli klara så vi har redan bokat en ny dejt i november - mys mys mys!


Det blev söndag och jag gick ut på stan själv för att gå i några butiker och göra lite ärenden. Skönt att ta vara på dagen.


Jag köpte bland annat en ny lampa till vår tv-bänk, som jag försöker få bukt på. Vi har tre öppna hyllplan till tv-bänk och jag har fastnat med inspirationen till hur jag ska inreda den. Jag blir aldrig nöjd och det gör mig så frustrerad. Som pricken över i:et passade inte heller lampan jag köpte, så det får bli en retur...


Som tur var blev det här fint i alla fall. Jag köpte en ny liten vas och blomma till badrummet, och tycker att det gjorde sig väldigt bra. När jag kom hem från min lilla runda på stan kom Amelia hem till oss på middag. Vi åt en god, mysig middag tillsammans och sedan följde jag henne till tåget där vi kramades hejdå. Det är alltid lika mysigt att ses. Framförallt nu när vi varken jobbar ihop eller bor i samma stad längre.


Det var min lilla helg det. Hoppas ni också har haft en fin helg!
Puss


  • Daily

Gillar

Kommentarer

KellyEricsson
KellyEricsson,
josefinlarsen
josefinlarsen,
Verkligen☺️ Hoppas du hade en mysig helg du också!
nouw.com/josefinlarsen