Weekend

Lördag kväll spenderades hemma hos mig tillsammans med Erika, Fanny, Karin och Sebbe. Vi lagade Que sa dillas, som blev väldigt goda! Och så drack vi vin. Jag kan starkt rekommendera det rosévinet jag drack som hette Fumées Blanches, som var riktigt gott. Jag är inte så duktig på vin och jag har alltid problem med vad jag ska köpa på systemet. Är ni likadana vet ni nu vad ni bör testa nästa gång! Tips tips!

Vi satt på min altan tills natten blev morgon. Det var verkligen trevligt! Vi avslutade hemma hos Simon som hade efterfest. Jag och Karin stannade inte längre än en timma innan vi cyklade hem till mig igen och sov. Lite för sent.....


Idag, söndag har jag inte alls varit särskilt produktiv. Jag och Karin har sovit hela dagen och den enda anledningen till att jag egentligen lämnade sängen var för att jag skulle hämta Koffe som har varit borta hela helgen. Efter lite thaimat och fotbollstittande, myste vi ner oss i soffan med glass framför en film. Jag rörde knappt min glass utan det slutade med att jag satt och doppade chips i glasskålen... Haha! Det kanske låter äckligt men herregud vad gott det är.

Nu: läggdags. Måndag och ny vecka imorgon. Wiie är så taggad på den kommande veckan!

Gillar

Kommentarer