WEEK 5 PLANS


Måndag:
Ny vecka! Jag har avklarat ett tabata-pass följt av tio minuter i ståsolariet. Fy fan! Höll på att svimma. Solariet på gymmet har ingen luftkonditionering what so ever. Så det är inte sådär jättesmart att ställa sig där inne efter ett hårt träningspass. Efter en dusch känner jag mig hyfsat återställd. Nu väntar jag på att mitt ägg skall koka klart och sedan ska jag göra havregrynsgröt med proteinpulver som smakar kanelbulle (Vick, jag lånar av dig). Så gott!

Om drygt 45 minuter är det dags att åka till jobbet för att jobba 15.36 till 00.30 inatt.

Tisdag: Träning står på schemat även imorgon och sedan jobb 15.36-00.30. Det blir min sista arbetsdag på 4(!!!!) veckor. Tråkigt va....? ;)

Onsdag: Jag har tagit kompledigt från jobbet för att förbereda mig inför den stora dagen. Skall starta dagen med Crosschallange och köra GÄRNET, det blir mitt sista träningspass på länge. Därefter ska jag som sagt förbereda mig inför operationen både fysiskt och psykiskt.

Torsdag: The BIG day! Kan inte förstå att det är den här veckan min operation skall utföras. Sedan jag var på min första konsultation, i november, har tiden bara sprungit iväg. Jag är så himla taggad och exalterad. Jag ska vara på kliniken 09.15 och är redo att åka hem på eftermiddagen igen, om allt går som det ska.

Fredag, lördag och söndag blir jag nog endast sängliggandes med starka tabletter i mig. Behöver ha en boobiesitter hela helgen. Jag räknar med att inte ens kunna gå upp ur sängen själv.

xx and love

  • Daily

Gillar

Kommentarer