Way out west dag 2 och babyshower

Tre snyggisar i Slottskogen

Hanna, Felix, moi och Issa

Jag och Hanna

Jenfa och Hanna

Major Lazer avslutade på fredagen och det var riktigt braa!!

Way out west dag 2 var så jäkla bra! Som jag skrev i ett tidigare inlägg hade vi en riktigt lugn fredagsmorgon och därför var vi inte inne i Slottskogen förrän vid sex på eftermiddagen. Vi mötte upp alla våra vänner och satt där i en timme eller två och drinkade, innan vi gick in på festivalområdet. Inne på WOW hängde vi mest runt hela kvällen innan Major Lazer började spela. Fan va grymt det var!

Det blev hemgång direkt när Way Out West stängde för oss tjejer, då vi skulle upp tidigt dagen därpå och gå på babyshower.

På lördag förmiddag samlades vänner och släkt till Julia för att överraska henne med en babyshower.

Hon blev så överraskad när hon tog av sig ögonbindeln och alla vi stod framför henne. Då blev det gråtkalas i hela rummet, haha. Det var en jättelyckad babyshower med god mat, lekar och fina presenter. Bäst av allt var att Julia var supernöjd med allting.

Vackra, fina Julia. Att du snart ska bli mamma är så stort och så ofattbart <3.

Efter babyshowern var tanken att vi skulle åka till Way Out West och se Oscar Linnros bland annat. Men det ösregnade vilket inte var så himla peppande. Jag och Hanna åkte därför istället till Port du Soleils dagsfest och mötte upp Koffe m.fl. Regnet upphörde aldrig så det slutade tillslut med hemgång. Det blev inget WOW eller Lana del Rey. Det var dock väldigt skönt att komma hem, ta en dusch och sedan däcka på soffan. Efter helgen och veckan var jag ganska sliten.....

Gillar

Kommentarer

IP: 2a01:4f9:4a:2e8d::2