WAY OUT WEST

Igår startade Way Out West för i år och gårdagen hade den bästa line-upen av alla dagar, enligt mig. Därför var det många av mina vänner som endast hade köpt en torsdagsbiljett. Vi träffades hemma hos mig igår vid halv två på dagen för förfest innan det var festivaldags.

Tanken var att vi skulle åka in vid fem för att hinna se Flume som spelade tio i sex. Men allt blev framdraget lite så vi missade Flume. Vi hängde istället i Dungen inne på området och drack drinkar.

Sedan var det dags för Migos och direkt därefter Young Thug. Det var så nice!

Mest hela dagen längtade jag till kvällen då jag äääntligen skulle få se min idol Frank Ocean för första gången. Såhär glad var jag för det!!

And later, there he was. On the stage. Med sin fantastiska sångröst. Jag och Issa sprang fram innan han gick upp på scen och tappade därför bort hela vårt sällskap. Men vi hamnade iallafall längst fram. Det som var så jäkla synd var bara att han aldrig stod på den delen av scenen. Men det spelade ingen roll för han var ändå så bra. Och de sista 20 minuterna var bäst! När det var slut mötte vi upp de andra och åkte till Bananpiren där vi dansade av oss lite till.

Hela den här morgonen har varit jättelugn och skön, men nu är det dags att ta en dusch för snart börjar dag 2!

Gillar

Kommentarer