Vi har fått nycklarna till vår lägenhet!!!

Today was the day - tillträdesdagen till lägenheten. Vi fick nycklarna till Vår alldeles egna lägenhet. Vi var hos mäklaren vid 11 och skrev på papper, de sista överföringarna på banken gjordes och vi fick ta emot nycklarna ifrån säljaren.

Här var vi för två månader sedan och skrev kontrakt (eller det var bara jag av oss för Koffe var i Riga). Sedan dess har vi i princip varit ägare till lägenheten, men det har inte riktigt gått att ta in. Denna dagen har känts så långt bort på något sätt. Nu har vi fått nycklarna och nu är den verkligen Vår! Lyckodag.


Efter tillträdet gick vi och åt lunch och skålade (med alkoholfritt). Man hade ju bara velat vara ledig resten av dagen och kunnat sätta sig och dricka bubbel i den skinande novembersolen.


Pasta carbonara är vår gemensamma favoriträtt och det blev inget annat än detta till lunch. Denna var så god! Efter lunchen traskade jag tillbaka till praktiken i ett lyckorus. Med känslan av att jag snart också bor här. Mitt i centrala Göteborg. Tillsammans med han jag älskar mest. I vår gemensamma lägenhet som e så fin. Nyp mig!!!


Vill också passa på att säga grattis till en av mina äldsta vänner, också en utav mina absolut bästa vänner. Grattis på födelsedagen min älskade Elin! <3


Gillar

Kommentarer

Linneasc
Linneasc,
Va mysigt! Ser fram emot massa lägenhetsbilder 😍
nouw.com/linneasc
josefinlarsen
josefinlarsen,
Ja! Det kommer det bli mycket av kan jag lova😍
nouw.com/josefinlarsen