Veckans plans

Min dagliga lilla work spot (sällan såhär städat dock....)Måndag: Så skönt att den här måndagen börjar gå mot sitt slut. Har varit lite seg i huvudet sedan helgens festligheter så ser fram emot att få krypa ner i sängen nu. Dagen har bjudit på jobb, lunch med pappa och middag med Koffe, Sandra och Rimmy hemma hos oss. En bra mysig måndag ändå.


Tisdag: Jobb jobb jobb - har en köttig vecka jobbmässigt så det blir att kriga sig igenom den. Jag ska även till frisören och slinga samt klippa håret på eftermiddagen. Det ska bli SÅ skönt att bli fräsch i håret igen!


Onsdag: Åker till Stockholm med tåget som går halv sju på morgonen. Det blir jobb från kontoret där uppe och på eftermiddagen har vi även ett möte inbokat. Sedan blir jag inneboende hos Jenfa för natten!


Torsdag: Jag och två kollegor flyger till Umeå för ett möte. Planet går 8.30 från Arlanda och sedan landar jag inte i Göteborg förrän 23.00 på kvällen.

Fredag: FREDAG, bästa dagen på veckan. Jag längtar extra mycket till denna fredagen då det innebär att stora projekt är avklarade. Vi ska äta lunch ute alla kollegor och kvällen ska jag spendera hemma i soffan med min älskling.

Lördag: Jag ska träna ett förmiddagspass med Linnea och därefter ska jag gå och fixa mina bryn. Utöver det har jag inga planer.

Söndag: Inga planer än så länge, och det känns så skönt!!!!!Ha en fin vecka!!! KRAM & godnatt.


Gillar

Kommentarer

lineleknesund
lineleknesund,
josefinlarsen
josefinlarsen,
Samma till dig finaste Line💘
nouw.com/josefinlarsen