Veckans planer

Måndag: Idag har jag varit ledig från jobbet. Tanken var att jag och mamma skulle gå på visning men i fredags fick jag ett mail att visningen var inställd då det var någon som hade köpt huset innan visningen.... Så tråkigt, för det var verkligen fint. Jag startade iallafall min dag med ett träningspass följt av en solning. Jag ser knappt levande ut för att jag är så blek, så det var verkligen behövligt. Jag har gått lite i stan och kollat på julklappar. Köpte en tidig julklapp till mig själv som slogs in av butiksbiträdet och som jag sedan öppnade när jag kom hem. Hehe. Mötte upp Karin och Erika i stan för en fika och middag på Smörgåsbaren. Såå mysig och skön måndag!

Tisdag: Imorgon ska jag jobba. Innan jobbet ska jag möta upp Alicia i stan för att fota lite outfits. Det ska bli roligt! Kanske hinner jag köpa en och annan julklapp också innan jag måste åka och jobba.

Onsdag: Crosschallange i en timma är bokat kl. 11.45. Det är så skönt att jag fått in träningen som en rutin i min vardag igen. Innan jobbet ska jag också en sväng till sjukgymnasten. Nu har jag gått hos honom i ganska exakt tre år. TRE år, kan ni förstå det? 1-3 gånger i veckan. Herrejisses, kan knappt förstå det själv. Nu är jag alldeles strax klar och jag kan inte säga annat än att det ska bli så skönt.

Torsdag: Jag ska försöka ta mig till en studievägledare för att bolla lite utbildningar och studier. Det känns som att det är dags och jag behöver hjälp med vad jag ska välja. Skjuter hela tiden fram det här samtidigt som jag verkligen behöver ta tag i det. Nu har jag skrivit ut det så nu kan jag inte längre strunta i det. Hela kvällen sedan är det jobb jobb och jobb.

Fredag: Förhoppningsvis blir det ett styrkepass med Elin innan jobbet. Om inte ska jag absolut inte göra någonting och bara njuta av faktumet av att det är fredag!

Lördag: Lördag kväll vankas det julbord med jobbet. Vi ska till Star Bowling och äta julbord och även bowla. Därefter blir det utgång för hela slanten. Det ska faktiskt bli riktigt roligt att gå ut med jobbet!

Söndag: Jag antar att jag blir sängliggande hela dagen. Mer än så förväntar jag mig inte av mig själv ;)

  • Daily

Gillar

Kommentarer

CoffeeLoverLacky
CoffeeLoverLacky,
What was it for present? And good luck tomorrow =)
nouw.com/coffeeloverlacky
alvap
alvap,
Låter som en rolig vecka!! Super fin blogg btw. Kram
nouw.com/alvap