VECKANS PLANER

måndag - söndag

Då har ytterligare en långhelg passerat och en ny vecka har dragit igång. Helgen bjöd på myskvällar hemma, födelsedagsfirande för Martina, träning och god mat. En härlig kombination. Fokus för kommande vecka är hemmafix och träning. Efter den här helgen känner jag verkligen för att ha en hälsosam, harmonisk och produktiv vecka. Och så får det bli!


Måndag: Jobb hemifrån. Jag har precis stängt ner datorn för dagen och ska samla energi för att göra några ärenden på stan. I övrigt bjuder inte denna dagen på så mycket roligt. Vi ska plocka undan här hemma lite, jag tänkte bädda rent och så ska vi försöka oss på Philippe Cohens recept på Pasta Alfredo.


Tisdag: Jag ska jobba hemifrån från Vick, så jag tänkte ta en prommis dit på morgonen. Det är ca 3.5 km så det blir en härlig liten morgonpromenad. Har några möten under dagen och när jag har slutat jobba ska jag möta upp Koffe, Felix och Simon för ett träningspass utomhus. Vi körde ett pass förra tisdagen med utomhusgym och backintervaller, och det var faktiskt riktigt kul. Så vi tänkte köra något liknande även denna tisdagen!


Onsdag: Jobb hemifrån, som varje annan dag haha. Efter jobbet är det dags att sätta igång med målningen i sovrummet. Är så taggad på att det äntligen ska bli fint där inne nu. Till middag tänkte jag att det får bli en god räksallad.


Torsdag: Ja, jobb även denna dag. Tänkte även ta en tidig lunchrast och köra ett crosschallange-pass kl. 10.00.


Fredag: GRIT Cardio 07.30 står på schemat. Därefter följs dagen av jobb och en del möten, som varje fredag. Vad som händer på kvällen återstår att se.


Lördag - söndag: Helgen står utan planer än så länge. Vi ska checka av ett besök på IKEA och Hornbach. Jag vill träna med Koffe, antingen om vi kör på gymmet eller utomhus. Och kanske träffa lite vänner? Kanske någon middag eller en god brunch. Vi får se! Denna helgen vill jag vara produktiv, komma iordning i sovrummet så gott som det går och även ta vara på solen.


Det blir nog en bra vecka det här. Kram på er!

Gillar

Kommentarer