Veckans planer

Alla smycken är från Safira

Måndag: Jobb och en dag full av möten. Efter jobbet stod 30 min sprint följt av styrketräning på schemat. Avslutade dagen i soffan med Issa framför nya avsnittet av Paradise Hotel och Hemliga Beundrare. Denna typ av program är ett gemensamt intresse vi delar <3

Tisdag:
Våra tisdagar startar alltid med frukost på kontoret vilket är en mysig liten tradition. Tanken var att jag skulle ha tränat med min PT nu efter jobbet men vi flyttade på tiden, så vi istället kör 2 pass nästa vecka. Jag tänkte gå till gymmet själv men har ingen ork alls i kroppen, så jag stannar hemma istället. Just nu ligger jag i sängen och ska strax sätta på de två senaste avsnitten av Love Island UK. Har längtat efter detta hela dagen, haha.

Onsdag:
Jobb som vanligt från kontoret. Efter jobbet ska jag möta upp Vick och så ska vi gå på ett 45-minuters Crosscage-pass.

Torsdag:
Jobb mellan 8-17 ungefär, och därefter ska jag träna.

Fredag: Börjar dagen med ett pass Grit på 30 minuter med Vick. Passet börjar inte förrän 7.30 så jag behöver inte ställa klockan tidigare än vanligt. Vi körde detta passet även förra fredagen och det var så skönt att starta dagen med.
Efter en dag av jobb på kontoret väntar en myskväll med Erko. Ska bli mys!

Lördag:
Startar dagen med Bodybalance. Jag har fått en förkärlek för denna typ av träning! Nästan så man längtar tills dess, haha. Dagen är sedan fullspäckad med massa roligheter. Ska hänga med familjen och min norska släkt som kommer hit. Vi ska äta lunch hos mamma, gå på pappas revy och sedan äta middag ute. Det är nog fjärde året i rad vi gör det här så det har blivit lite av en årlig tradition - Fantastiskt.

Söndag:
Planerar inte att lämna lägenheten. De senaste söndagarna har bestått av lite hemmafix, mys i soffan, matlagning och prepp av matlådor - och jag tror även att denna söndagen kommer se exakt likadan ut.

  • Daily

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Bodybalance är ju något av det härligaste!! Hoppas du kommer få en kanonbra vecka <3
nouw.com/emmaengstrom
Emmaakarlegrund
Emmaakarlegrund,
Hoppas du får en grym vecka 💐💛
nouw.com/emmaakarlegrund
josefinlarsen
josefinlarsen,
Tack detsamma fina!
nouw.com/josefinlarsen
ottilialof
ottilialof,
Guuuuud smyckena, så fina!
nouw.com/ottilialof