Veckans planer

Måndag: Veckans första jobbdag avklarad, och igår kväll gjorde jag ingenting. Älskar att ha måndagskvällarna fria och bara komma hem. Jag och Koffe såg det nya avsnittet av Power och utöver det låg jag bara i soffan och betade av avsnitt efter avsnitt av Love Island UK som jag är besatt av (vill typ inte göra något annat)!

Tisdag: Jobb och lunchträning står på schemat. Efter jobbet har vi blivit inbjudna att gå på förhandsvisningen av den nya filmen Joker som släpps nu på fredag. Kanske inte min typ av film i vanliga fall men det ska bli trevligt ändå!

Onsdag: Hela teamet åker till Stockholm för jobb i två dagar. Vi har Nine Inspirational Day, som vi kallar det, varannan månad där vi samlas hela Nine Agency-teamet och jobbar ihop. Denna gången blir det i Stockholm och det blir en dag med workshops och föreläsningar. På kvällen blir det middag ute.

Torsdag: Jobb från kontoret i Sthlm innan vi tar tåget tillbaka till Göteborg på eftermiddagen. Och så blir det lunch på Nyko med våra kära vänner på iDeal Of Sweden.

Fredag: Jobb hela dagen lång. Ska träffa pappa på en lunch. Efter jobbet tänkte jag beta av ett träningspass innan jag går på helg. Kvällen vill jag spendera hemma i soffan med min älskling och en god middag.

Lördag: Event-time med jobbet, yeey!!! Vi har bjudit in några tjejer att följa med på Wintum Festival som hålls i Partille Arena. Artister som Molly Sandén, Hov1 och Victor Leksell ska spela och jag är så taggad. Det blir en helkväll som startar med en uppstyrd förfest på kontoret.

Söndag: Inga planer - såå skönt!


Ha en fin vecka!!!!
Puss,


Gillar

Kommentarer

celineryden
celineryden,
Låter som en toppen vecka med andra ord!
nouw.com/celineryden
Aliciasmood
Aliciasmood,
Älskar veckoplanering!
nouw.com/aliciasmood
Emmaakarlegrund
Emmaakarlegrund,
Älskare att läsa sådant här 🥰 hoppas du har en så fin vecka 🌸🍂🍁
nouw.com/emmaakarlegrund