VECKAN SOM HAR GÅTT

Bildbomb från min lediga vecka


I onsdags efter att jag hade kört slut mig själv på ett Crosschallange-pass mötte jag upp Issa och Hanna för att ta vara på det fina vädret. Vi satte oss på Kungstorget och njöt av solen innan den försvann bakom husfasaden.


onsdag kväll hämtade jag Erken och vi åkte hem till mig för att ha en riktig myskväll. Vi skulle se det nya avsnittet av Prison Break, som har blivit lite av en regelbunden sak vi gjort nu under våren - följt nya Prison Break ihop. Det slutade dock istället med att vi satt på min altan till kl. 02 på natten och bara tjötade. Så nu på onsdag blir det dubbelavsnitt istället.


I torsdags vankades det dagsfest på Lagerhuset. Här ser ni mitt favoritpar Oliver och Issa.


Finisarna Koffe, Rimmy och Chrisitan


Efter dagsfesten, käk och lite nervarvning dansade vi vidare till Lounge(s). Superrolig kväll!


I fredags var det pangväder även då och hela ligan var bakis. Vi styrde upp en grillkväll hos mig som sedan blev altanhäng med massa vänner. Vi var 12 personer som spelade kubb, åt gott och spelade spel. Det var en väldigt mysig och trevlig kväll!


Startade lördagen med ett träningspass med Hanna. Därefter åkte vi hem till henne och åt sallad, solade och satt och tjötade hela dagen. Jag åkte hem strax innan fyra för att göra mig iordning inför kvällens festligheter.


Jag körde på krulligt hår (som tog 1,5 h att göra....) och helvitt. Ganska olikt i jämförelse vad jag brukar köra på, men jag trivdes!


Efter några glas på Scanic Rubinens takterass vandrade vi bort till TOSO där vi hade bokat bord.


Fina vänner!


Fantaaaastisk mat! Det var första gången jag åt på TOSO och maten var över mina förväntningar. Så så gott!!


Best squad.....!!


Och så hamnade vi på Soleil. Här lär man spendera många (läs: alla) helgdagskvällar i sommar. Det är ju satans trevligt.

Igår, söndag, spenderade jag eftermiddagen och kvällen ihop med mamma och Vick. Det var morsdag så det blev middag hemma i Vickans lägenhet, lite presenter till mams och allmänt mys. Vi är verkligen världens bästa trio, som både har så kul och mysigt tillsammans. Om fem veckor åker vi tre till Grekland! Längtar såååå.....


Gillar

Kommentarer

Liknande inlägg