Världens bästa påskhelg

Körsbärsträden blommar för fullt och det är såå fint

Jag är fylld av massor av energi och glädje efter den här långhelgen. Bästa på länge faktiskt (bortsett från pollenattacken som bokstavligen exploderade i Göteborg haha). Jag tog knappt några bilder så jag tänker att ni får en liten summering i text här:

I torsdags kväll satt vi några vänner ute på vår innergård och drack vin och tjötade. Det blev en trevlig kväll men jag kom i säng redan vid 12-tiden, vilket var jätteskönt. På fredagen mötte jag upp Erko för en kaffe i solen och lite catch up. Därefter mötte vi upp K och åkte gemensamt ut till Torslanda. Sedan dess var jag i princip inte hemma på hela helgen. Som jag nämnt tidigare har min syster varit hemma den senaste veckan så jag ville spendera så mycket tid med henne som jag bara kunde. Så i fredags hängde vi hos mamma med hela familjen och några av Vickans vänner. Sedan sov jag och Koffe där.

I lördags vaknade vi upp hemma hos mams i mitt gamla flickrum. Vi åt frukost ute i solen jag, mamma, Koffe och älskade Vick - precis som om vi bodde hemma igen. Den känslan var så himla mysig. Vi låg i solen hela dagen och senare mot kvällen blev det middag och lite fest hemma hos Koffes familj. Söndagen spenderades återigen i solen på altanen hos mams med hela familjen och Vickans vänner. Vi avslutade med en sista familjemiddag innan Vickan skulle åka tillbaka till Toronto dagen därpå.

I måndags förmiddag åkte vi till flygplatsen för att krama Vickan och hennes kille Felix hejdå. Det var lite jobbigt att behöva säga hejdå igen. Men med vetskapen om att vi ses om två och en halv månad igen i Toronto gjorde det lite lättare. Gud, jag längtar så!

Min snygga fina goa bästis

Ja, det var min helg. Strålande sol, grillad mat varje dag och underbart sällskap - det kan inte bli mycket bättre än så! Hoppas ni också hade en underbar påskhelg!

KRAM!


Gillar

Kommentarer