Vår första dag på Samos

Vi landade igår vid 11.30 lokal tid. Vi bor i Pythagorion som ligger jättenära flygplatsen så det var ingen lång resa därifrån till hotellet. När vi kom fram fick vi varsin Apperol och lite snacks under tiden vi väntade på att rummet skulle bli klart.

När vi kom in i rummet fanns en surprise från Kenta, mammas nära vän. Vi är ju här för att mamma fyllde 50 tidigare i år. Denna resan är min och Vickans present till mamma. Kentas present var bland annat detta välkomnandet och en trerättersmiddag med dryck imorgon, allt betalt. Så fint. Ja, ni kanske förstår gråtkalaset som infann sig här.

Vi skålade på balkongen i solen och njöt 100% av tillvaron.

Sedan fick vi skjuts i en golfbil ner till poolen och stranden. Haha! Det känns så lyxigt att man bara kan ringa och boka skjuts. Det kommer definitivt att utnyttjas.

Här är hotellets lilla strand. Det är verkligen fint här!

Som sagt.... fiiiint

Vi gjorde oss iordning och åkte in till Pyhtagorion centrum. Vi gick längs hamnen, strosade i butiker och stannade och tog en drink.

Vi stannade för middag på en restaurang som heter Mermizeli. Det var bara en slump att vi hamnade där. Tur var väl det, för det var såå god mat!! Det är en nyöppnad restaurang som ägs av en välkänd kock här i Grekland. Hon lagar dessutom all mat. Eftersom att det är ett nyöppnat ställe är maten väldigt billig. Bara plus plus plus. Råder alla er som är på semester i Pythagorion att gå hit. Mermizeli, i Pythagorion hamn.

  • Resor

Gillar

Kommentarer

Nettan
Nettan,
Åhh vad härliga bilder!!
nouw.com/nettan