Umeå & helgen som var

Just nu sitter jag på Arlanda och väntar på att få boarda mitt plan hem till Göteborg. Sedan halv fyra i eftermiddags har jag spenderat min tid på Umeås flygplats, planet därifrån hit och nu på Arlanda i över en timma.

Idag har jag och Nicolina varit uppe i Umeå för att träffa en kund till oss. Vi var uppe hos dem och avslutade samt presenterade en stor kampanj vi har haft tillsammans. Det har minst sagt varit en hektisk vecka med mycket prep och nu känner jag mig helt dränerad. Glad, nöjd och helt slut. Vill faktiskt ge mig själv en klapp på axeln för ett bra jobb. Jag känner verkligen så efter idag, och jag anammar den känslan till 110%. Det är så otroligt viktigt att ge sig själv cred och beröm ibland. Det är svårt, men när man väl känner det ska man bara ta in det och njuta av känslan. Så det är precis vad jag gör nu.

Nu längtar jag hem till min säng och min kille. Vi hörs snart igen, så länge får ni ta del av några bilder från förra helgen.

Förra fredagen gick jag och Koffe ut på en liten date night!


Vi åt på Tacos & Tequila som är en av mina favoritrestauranger i Göteborg, när det kommer till tacos.


Deras innergård är så mysig!


På lördagen vankades det dagsfest på Port Du Soleil och vi starta dagen hos Linnéa med brunch och bubbel.


Fina tjejerna!! Dagsfesten var så rolig och lyckad, och när den var slut slutade inte festligheterna. Vi fortsatte fram tills efter klockan tolv och jag kan bara konstatera att dagsfest och utgång på kvällen inte är en bra kombination...! Wow, jag var helt slut i söndags.


Gillar

Kommentarer