THIS WEEKS PLANS

birthday week coming up

Måndag: Jobb och ett efterlängtat besök hos frisören. Mitt hår har varit så livlöst och torrt på senaste tiden så en liten uppfräschning var verkligen på tiden, även fast det bara var en klippning denna gången.


Tisdag:
Idag har dagen rullat på med jobb och möten. Hade även ett mycket trevligt lunchmöte inbokat. Just nu är vi i full gång med planering av ett event som vi ska ha i slutet av mars - så roligt!


Onsdag:
Nine Inspirational Day (som vi kallar våra konferenser) startar. Denna dagen kommer mestadels bestå av vanligt arbete, men våra kollegor utanför Göteborg reser hit. Härifrån är det full fart resten av veckan, så jag får se till att bocka av några ärenden som står på min veckas to-do-list under lunchen. Efter jobbet ska hela teamet gå till Aveqia där vi ska laga och äta mat tillsammans.


Torsdag:
Nine Inspirational Day - med frukost, ett flertal workshops, lunch och avslutningsvis beach volleyboll. Vi ska även spela in en rolig sak inför vårt event. Ja, detta blir en härlig dag!


Fredag:
Och så kommer fredag, ljuvliga fredag. Som jag älskar fredag. Vår konferens fortsätter även denna dag. Vi har en inplanerad lunch för att fira några av oss som fyller år inom den närmsta veckan. Och om min förkylning har släppt tänkte jag inviga helgen med ett Crosschallange-pass där min PT är instruktör. Snälla håll alla tummar för mig. Jag är så trött på att vara snorig, hostig och hängig. Under kvällen ska jag också förbereda allting inför lördagens festligheter.


Lördag:
It's my BIRTHDAY! 🎂🎂Jag fyller 24 år och det ska jag fira hela dagen lång. Först blir det brunch med hela stora familjen (både min och Koffes) på At Park. Jag har aldrig varit där förut men har hört väldigt gott om deras brunch, så det ser jag fram emot. Efter brunchen ska jag och K möta upp våra vänner för bowling och drinkar. Vi blir 22 stycken och efter bowlingen ska vi alla åka hem till mamma där jag ska ha födelsedagsfest med middag och trevligheter. Wie, är så taggad!


Söndag:
Jag planerar att inte lyfta ett finger, då jag förmodligen kommer att vara trött ifrån lördagens fest hehe.


Hoppas ni får en fin vecka! 🖤


Gillar

Kommentarer

celineryden
celineryden,
Drick mycket ingefärashots, te och klä dig varm medans du samlar på dig så mycket friskt luft som möjligt så ska du nog se att du blir frisk!
nouw.com/celineryden
josefinlarsen
josefinlarsen,
Men söta du, tack för dina tips!🙏🏽 Kram
nouw.com/josefinlarsen