Snapshots from Toronto

Nu har det gått lite över en vecka sedan jag kom hem från Toronto, och det har varit full rulle här hemma. Jag har sett Lejonkungen på bio, haft världens trevligaste middag med mina tjejkompisar, spenderat två dygn med ett riktigt rövargäng på Simons landställe, hängt på stranden, kört en spontanutgång och sist men inte minst varit på Way Out West.

Anyways, här får ni en drös mobilbilder från vår resa.

En dag var jag, Koffe och pappa uppe i CN Tower och för att se denna fantastiska vy. 447 meter över havet.


Min älskling och mitt allt på jorden


En annan dag hyrde vi en bil och åkte till Niagarafallen. Vi var ju där även förra året, men eftersom att det var Koffes första gång i Kanada gjorde vi det i år igen. Det var lika mäktigt denna gång. Tänkte publicera ett eget inlägg med lite bilder därifrån senare.


Vi hade verkligen två helt fantastiska veckor i Toronto med min älskade syster. Som ni sett från tidigare inlägg hyrde vi ett lake house där vi spenderade en helg. I övrigt strosade vi på stan, shoppade, låg vid poolen, åkte till stranden och solade & badade, gick på baseball, var ute och åt middagar, spelade kort, drack drinkar, spelade biljard och mycket mer.


Även fast jag har haft det jättebra och gjort mycket roligt den senaste veckan här hemma, har jag emellanåt känt mig lite deppig och ångestfylld. Jag vet inte varför, och antar att det kan bero på många faktorer. Bland annat att säga hej då till min syster på obestämd tid. Och givetvis jetlagen som har lämnat mig sömnlös på nätterna.


På återseende, Toronto <3Puss.


  • Resor

Gillar

Kommentarer

Vick
,
Åååh min älskling. Saknar dig och älskar dig <3333