SNAPSHOTS

från den senaste veckan

1. I lördags tog jag och Koffe tog sovmorgon och vaknade kl 12, åt lite frukost och köttade ett pass på gymmet.
2. Ytterligare en bild på denna fiiina fantastiska klänning.


1. Köpte 4 olika typer av torkade blommor och slog ihop till en bukett - succé!!
2. En annars tråkig tisdagskväll blev även den en succé - grillade hamburgare, rosé, härligt sällskap och Karin & Simons altan. Kan inte bli annat än bra!


1. Klädde upp mig lite idag, dagen till ära. Det var skönt att för en gångs skull få på sig lite smink och vanliga kläder. Även fast jag älskar min nuvarande vardag där jag slipper tvätta bort sminket på kvällen och får gå runt i mjukis eller träningskläder dagarna till ända.
2. Decisions decisions... Lång historia kort: vi har fått en liten liten vattenläcka i köket och ska därav riva upp hela golvet i kök och vardagsum. Nu är vi på jakt efter ett nytt golv - denna gång i trä och inte laminat. Vi har lite svårt att besluta oss om vilken färg bara...


Ha en fin onsdagskväll!
Puss på er.


  • Daily

Gillar

Kommentarer

celineryden
celineryden,
Tycker vänstra färgen på golvet var riktigt snyggt!! Beror ju helt hur ni inreder & vad ni vill ha för känsla men golvet till höger ser ut att skifta lite mot det gröna hållet, eller? Superfin blogg, önskar dig en fin helg. Kram!
nouw.com/celineryden
josefinlarsen
josefinlarsen,
Tack för inputs!! Färgen blir lite missvisande på bilden faktiskt men håller verkligen med dig att man får se till vilken inredning man har osv. Stor kram!
nouw.com/josefinlarsen